Καρότσια

Τα καρότσια αγοράς ξεκίνησαν από τα σούπερ μάρκετ όμως πολύ σύντομα κατέκτησαν και άλλους τομείς της αγοράς. Πλέον θα τα βρούμε σε μια πληθώρα καταστημάτων και ανάλογα με τις απαιτήσεις του καταστήματος θα βρείτε και τα αντίστοιχα καρότσια και καλάθια.

Αξεσουάρ - Παρελκόμενα Καροτσιών
Καρότσια Βαρέως Τύπου για μεγάλα φορτία
Καρότσια Τροφοδοσίας Μεταφοράς Βαρέως & Ελαφρού Τύπου
Κλούβες - Καλαθούνες Μεταλλικές
Μεταλλικά καρότσια αγοράς
Παιδικά Καρότσια αγοράς
Πλαστικά καρότσια αγοράς

Καρότσια Αγοράς

Η Raffex διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά από καρότσια αγοράς σε χαμηλές τιμές τα οποία θα βρείτε σε μια πληθώρα διαστάσεων και σχεδίων. Κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ανθεκτικότητά τους και ο μοντέρνος σχεδιασμός ενώ είναι ιδιαίτερα οικονομικά.

Ένα σωστό καρότσι αγορών θα πρέπει να είναι λειτουργικό και εργονομικό να επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη κίνηση των πελατών μέσα στο κατάστημα. Σίγουρα θα πρέπει να είναι ελαφρύ ώστε ο πελάτης να μη δυσκολεύεται στη μετακίνησή του. Επιπλέον οι ρόδες του θα πρέπει να κινούνται και να στρίβουν εύκολα δημιουργώντας έτσι ιδανικές συνθήκες για να ευχαριστηθεί ο πελάτης τις αγορές του.

Ένα καθαρό και εύχρηστο καρότσι αγορών έχει άμεση σχέση με τις πωλήσεις ενός καταστήματος. Πλέον σε κάθε μεγάλο κατάστημα τα καλάθια και τα καρότσια αποτελούν σημαντικό στοιχείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Οι ολοκληρωμένες και καινοτόμες ιδέες και λύσεις που σας προσφέρει η εταιρεία μας δένουν αρμονικά με το design του καταστήματος και προσδίδουν μια αίσθηση εκσυγχρονισμού.

Τα καρότσια αγορών της εταιρείας μας έχουν εγγυημένη μακροχρόνια χρήση, δεν χρειάζονται συχνά συντήρηση ενώ παραμένουν σαν καινούρια ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Καθώς το καλάθι του πελάτη αρχίζει να γεμίζει αποδεικνύει την υψηλή κατασκευή του και συνεχίζει να παραμένει εύχρηστο και ευέλικτο, γιατί κακά τα ψέματα κανένας δε θα συνεχίσει να ψωνίζει με ένα καρότσι που δεν τσουλάει καλά ή ένα καλάθι που δεν είναι εργονομικό.

Τα καρότσια μας είναι κατασκευασμένα είτε από πλαστικό είτε από μέταλλο και διατηρούν τα άριστα χαρακτηριστικά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης τους ενώ θα τα βρείτε σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές. Στον κατάλογό μας θα βρείτε:

Μεταλλικά Καρότσια

Πλαστικά Καρότσια

Παιδικά Καρότσια

Καρότσια Βαρέως Τύπου

Καρότσια Τροφοδοσίας Μεταφοράς Βαρέως & Ελαφρού Τύπου

Αξεσουάρ Καροτσιών

Κλούβες – Καλαθούνες Μεταλλικές

Η ομάδα μας έχοντας πλήρη επίγνωση της μεγάλης σημασίας που έχει ένα καρότσι για μεγάλες επιτυχημένες πωλήσεις σε ένα κατάστημα σας παρουσιάζει μια σειρά από καρότσια αγορών υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Για κάθε είδος καταστήματος υπάρχει και ο κατάλληλος τύπος καροτσιού ο οποίος σίγουρα θα αυξήσει την εμπορική επιτυχία του καταστήματός σας.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.