Καταστήματα Οπτικών

Η Raffex δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της εμπορίας, κατασκευής και μελέτης επαγγελματικού εξοπλισμού για καταστήματα οπτικών.

Εξοπλισμός για Καταστήματα Οπτικών

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Εξοπλισμός – ράφια κατάστημα οπτικών

Οι εξειδικευμένες ανάγκες ενός καταστήματος με οπτικά έχουν οδηγήσει στη δημιουργία μιας μεγάλης γκάμας με επαγγελματικά έπιπλα ποιότητας σε χαμηλές τιμές που στόχο έχουν την κομψότητα και τη λειτουργικότητα.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία όλα τα στάδια που είναι απαραίτητα για την ανακαίνιση ή τον εξ’ αρχής εξοπλισμό ενός καταστήματος με οπτικά. Γνωρίζοντας της ανάγκες που έχει η συγκεκριμένη αγορά προχωράμε στην μελέτη και την αποτύπωση των χώρων του καταστήματος, στη συνέχεια διαμορφώνουμε τον χώρο και τέλος γίνεται η τοποθέτηση του εξοπλισμού.

Αυτό που κάνει την εταιρεία μας να ξεχωρίζει είναι το μικρό κόστος που έχει ο επαγγελματικός εξοπλισμός μας ο οποίος δεν υπολείπεται σε στυλ, ποιότητα και αντοχή. Όλα μας τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα με γνώμονα την ανθεκτικότητα ενώ είναι σε μοντέρνες γραμμές. Θα τα βρείτε σε μια πληθώρα υλικών και χρωμάτων ώστε να καλύψουν κάθε ανάγκη ενός καταστήματος με γυαλιά.

Πλέον τα καταστήματα οπτικών διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα ώστε να ικανοποιήσουν τις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Έτσι εκτός από γυαλιά οράσεως και ηλίου σε ένα κατάστημα οπτικών θα βρείτε φακούς επαφής, παιδικά γυαλιά αλλά και διάφορα προϊόντα που σχετίζονται με τα γυαλιά. Σκοπός μας είναι η προβολή όλων αυτών στο κατάστημα με καλαίσθητο τρόπο.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός ενός καταστήματος με οπτικά πρέπει να είναι λειτουργικός και να επιτρέπει γρήγορη εξυπηρέτηση από το προσωπικό όμως ταυτόχρονα να δίνει και έναν βαθμό αυτονομίας στους πελάτες. Επιπλέον για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών θα πρέπει να κινείται σε μοντέρνες γραμμές οι οποίες δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

Κάποια από τα βασικά έπιπλα που θα βρείτε στη μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε είναι τα παρακάτω:

Βιτρίνες οπτικών

Οι βιτρίνες των οπτικών έχουν στόχο να προβάλουν τα γυαλιά ηλίου ή οράσεως με καλαίσθητο τρόπο. Σχεδιασμένες σε μοντέρνες γραμμές δένουν αρμονικά με τον χώρο του καταστήματος οπτικών. Με τη σωστή προβολή των γυαλιών στον περαστικό, εν δυνάμει πελάτη μας, γεννιέται το ενδιαφέρον να μπει μέσα στο κατάστημα και εκεί να αγοράσει κάποιο προϊόν μας.

Πάγκος εξυπηρέτησης

Οι πάγκοι εξυπηρέτησης κινούνται σε λιτές και μοντέρνες γραμμές αφού στόχος τους είναι να μπορέσει ο υπάλληλος να εξυπηρετήσει τον πελάτη μας ενώ από στους χώρους του καταστήματος δεν θα λείπουν οι καθρέφτες όπου οι πελάτες μας θα μπορέσουν δοκιμάσουν τα γυαλιά μας.

Ταμείο

Η εταιρεία μας διαθέτει μια σειρά από ταμεία για κατάστημα οπτικών απλά ή ηλεκτρικά. Τα ταμεία μας δένουν αρμονικά με τον χώρο και την υψηλή αισθητική του καταστήματος ενώ ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα οικονομικά.

Συρτάρια αποθήκευσης

Όσο μεγάλος και αν είναι ο χώρος προβολής που έχουμε σίγουρα θα υπάρχουν μοντέλα τα οποία θα πρέπει να αποθηκεύσουμε. Τα συρτάρια αποθήκευσης είναι ο ιδανικός τρόπος. Προσφέρουν άμεση και γρήγορη πρόσβαση στους υπαλλήλους του καταστήματος οπτικών, είναι εργονομικά και επιτρέπουν την ασφαλή αποθήκευση των γυαλιών.

Επιτοίχια ράφια

Μια σειρά από επιτοίχια ράφια είναι ο καλύτερος τρόπος να εκμεταλλευτούμε τους τοίχους του καταστήματός μας δημιουργώντας θέσεις όπου ο πελάτης μπορεί να “χαζέψει” τα γυαλιά μας μόνος τους και να κινηθεί αυτόνομα στο χώρο.

Βιτρίνες δύο όψεων

Με τις βιτρίνες δύο όψεων μπορούν δύο ή και περισσότεροι πελάτες να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα χωρίς να υπάρχει ενόχληση μεταξύ τους αλλά και απασχόληση του προσωπικού.

Η θετική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τον κατάλληλο φωτισμό δημιουργούν στο κατάστημα οπτικών μια φιλόξενη και ζεστή αίσθηση με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πωλήσεις. Η τοποθέτηση καθρεπτών σε κομβικά σημεία του καταστήματος παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο ώστε ο πελάτης να μπορέσει να δει άμεσα το μοντέλο των γυαλιών που επέλεξε πάνω του.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα οπτικών που θα προσφέρει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που θα διακρίνεται για το ξεχωριστό design του. Επιπλέον οι οικονομικές τιμές που προσφέρουμε σίγουρα θα σας δελεάσουν.

Εμπιστευτείτε μας για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας. Τα επαγγελματικά μας ράφια συνδυάζουν την εργονομία μαζί με την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και κυρίως το χαμηλό κόστος!
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.