Καταστήματα Ένδυσης

Η Raffex έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και έχει συνεργαστεί με επιχειρηματίες αλλά και αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ένδυσης. Προσφέρουμε οικονομικές λύσεις για κάθε κατάστημα μόδας με ποιοτικό εξοπλισμό.

Εξοπλισμός για Καταστήματα Ένδυσης

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ράφια - Εξοπλισμοί για Καταστήματα Ένδυσης

Αυτό που κάνει την εταιρεία μας να ξεχωρίζει είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της η οποία για πρώτη φορά στην Ελλάδα συνδυάζεται με τόσο χαμηλές τιμές. Τα καταστήματα ένδυσης απαιτούν έπιπλα υψηλής αισθητικής τα οποία όμως πρέπει να είναι ανθεκτικά και λειτουργικά. Παράλληλα θα πρέπει να προβάλλουν τα προϊόντα με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να τα απολαύσει πρώτα οπτικά για να το γεννηθεί η επιθυμία να τα δει πάνω του.

Προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ξεκινούν από την αποτύπωση του χώρου του καταστήματος, τη σωστή διαρρύθμιση του χώρου των πελατών, των δοκιμαστηρίων και της αποθήκης μπορούμε να σας εγγυηθούμε για το άριστο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να προβάλουμε το ύφος του καταστήματος ρούχων και αξεσουάρ σας ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις σας. Στην τσέπη μας έχουμε καλά κρυμμένα μερικά μικρά μυστικά, όπως τον κατάλληλο φωτισμό, που σίγουρα θα αναδείξει τον χώρο αλλά και τα ρούχα.

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση υπαρχόντων καταστημάτων δίνοντας μια μοντέρνα νότα με τα σύγχρονα έπιπλά μας αλλά και τις φρέσκες ιδέες μας αλλά και τον εξοπλισμό νέων καταστημάτων. Η διαρρύθμιση του χώρου παίζει σημαντικό ρόλο ώστε οι πελάτες σας να κινούνται σε αυτόν ελεύθερα και να μπορούν να απολαμβάνουν οπτικά το κατάστημά μας. Τα έπιπλά μας κατασκευάζονται από μια μεγάλη ποικιλία υλικών και θα τα βρείτε σε μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων. Εμείς σας συμβουλεύουμε τον καλύτερο τρόπο ώστε να αναδείξετε το fashion brand σας και να απογειώσετε την εμπειρία shopping για τους πελάτες σας.

Τα πιο συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιούμε στα καταστήματα ένδυσης είναι μέταλλο,ξύλο, ύφασμα, γυαλί, δέρμα και άλλα. Ο συνδυασμός τους γίνεται με προσεκτική μελέτη ώστε τα τελικό αποτέλεσμα να είναι υψηλής αισθητικής αξίας. Βασικό στοιχείο ενός καταστήματος μόδας είναι η καλαισθησία και η αρμονία του χώρου και είναι σίγουρο πως αυτό μπορούμε να το πετύχουμε και με το παραπάνω!

Στα προϊόντα της Raffex για καταστήματα μόδας και ένδυσης θα βρείτε τα παρακάτω είδη εξοπλισμού τα οποία εναρμονίζονται πλήρως στο χώρο του καταστήματος σας. Αποτελούν άριστη επιλογή για την προβολή και των δειγματισμό ρούχων όπως φόρεμα, παλτό, μπουφάν, μπλούζες, πουκάμισα, παντελόνια, φούστες αλλά και διαφόρων αξεσουάρ.

Σταντ Κρέμασης Ρούχων

Τα σταντ μας είναι κατασκευασμένα από υλικά με υψηλή αντοχή σε μοντέρνες γραμμές και στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσίαση του ρούχου στους πελάτες σας.

Επιτοίχιες βέργες

Οι επιτοίχιες βέργες μας προσαρμόζονται απευθείας πάνω στον τοίχο του καταστήματος και προσφέρουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα χωρίς ο τοίχος να υποστεί ζημιές.

Σταντ ένδυσης

Ανεξάρτητα κομμάτια τα οποία τοποθετούνται στρατηγικά μέσα στο κατάστημα και τα οποία συνδυάζουν την προβολή του ρούχου ενώ ταυτόχρονο προσφέρουν χώρο για την τοποθέτηση περισσότερων κομματιών σε άλλα χρώματα ή μεγέθη. Ιδανική λύση για όσα καταστήματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και χρώματα.

Μπάρες και βραχίονες

Η διαμόρφωση του χώρου  με μπάρες και βραχίονες σας επιτρέπει την καλύτερη προβολή κομματιών ένδυσης που εσείς θεωρείτε πως πρέπει να ξεχωρίσουν.

Τραπέζια προβολής

Τα τραπέζια προβολής αποτελούν τον ιδανικό τρόπο ώστε να γεμίσετε τον κενό χώρο μέσα στο κατάστημα χωρίς να κρύβεται τα ρούχα που βρίσκονται στα επιτοίχια ράφια ή βέργες.

Πλάτες slat

Οι πλάτες slat αποτελούν έναν άριστο τρόπο για την προβολή αξεσουάρ όπως γάντια, καπέλα, φουλάρια, γυαλιά, τσάντες κ.α.. Όλες οι πλάτες μας είναι πολυμορφικές και σας επιτρέπουν κάθε φορά τη δημιουργία μιας νέας σύνθεσης ανάλογα με τις επιταγές της μόδας και επιτρέπουν εύκολη εναλλαγή μεταξύ των σεζόν.

Ράφια ρούχων

Στη συλλογή μας θα βρείτε μοντέρνα ράφια ρούχων με υψηλή αντοχή τα οποία βελτιστοποιούν την προβολή των προϊόντων κατασκευασμένα από ξύλο ή γυαλί. Τα συγκεκριμένα ράφια προορίζονται κυρίως για καταστήματα ενδυμάτων καθώς μπορούν να συνδυαστούν άριστα με σταντ, βραχίονες και βέργες ένδυσης.

Κολώνες και στηρίγματα

Οι κολώνες και τα στηρίγματα προσθέτουν μια άλλη άποψη στο μαγαζί σας ενώ δίνουν τη δυνατότητα καλύτερης προβολής ορισμένων κομματιών.

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης για την κρέμαση και προβολή ρούχων με σημαντικότερο χαρακτηριστικό την ελεύθερη ρύθμιση προσφέροντας έτσι ευελιξία στη διαρρύθμιση του χώρου. Συνεργαζόμαστε μαζί σας και συνδυάζουμε τη δική σας φιλοσοφία για το στυλ και τη μόδα με τις χαμηλές τιμές.

Σε εμάς θα βρείτε όχι μόνο τα πιο ποιοτικά αλλά και τα φθηνότερα ράφια καταστημάτων ένδυσης της ελληνικής αγοράς!
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.