Χρωματοπωλεία

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού χρωματοπωλείων η Raffex έρχεται και στην Ελλάδα προσφέροντας τα προϊόντα της σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές. Με συνεργασίες εντός και εκτός Ευρώπης έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε έναν κατάλογο με ποιοτικά έπιπλα κατάλληλα για τον εξοπλισμό ενός καταστήματος τεχνικού και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Εξοπλισμός για Χρωματοπωλεία

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ράφια - Εξοπλισμοί για Χρωματοπωλεία

Είτε ενδιαφέρεστε για το εκ αρχής στήσιμο του καταστήματος είτε για μια ανακαίνιση εμείς βρισκόμαστε δίπλα σας για να δώσουμε μια σύγχρονη όψη στην επιχείρησή σας με χρώματα. Ξεκινώντας από την αποτύπωση των χώρων μπορούμε πολύ εύκολα να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό και ασφαλές περιβάλλον όπου ο πελάτης θα μπορέσει να κινηθεί με άνεση ενώ ταυτόχρονα το προσωπικό σας θα μπορέσει να εξυπηρετήσει με ταχύτητα και ευκολία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο χώρο με τον οικονομικό προϋπολογισμό που εσείς διαθέτεται με τα ποιοτικά έπιπλά μας.

Όλα μας τα έπιπλα για χρωματοπωλεία, καταστήματα κιγκαλερίας, σιδηρικών ή Do It Yourself ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στις καταπονήσεις και τα βάρη ενώ παράλληλα οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλές. Τα υλικά κατασκευής είναι ανθεκτικά και ιδανικά για μακροχρόνια χρήση κάτω από αντίξοες συνθήκες ενώ το κόστος τους είναι χαμηλό.

Η σωστή προβολή των προϊόντων αποτελεί το κλειδί για ένα επιτυχημένο κατάστημα. Φυσικά και το ίδιο το προϊόν παίζει σημαντικό ρόλο όμως για την επιτυχημένη προώθηση του είναι απαραίτητο να παρουσιαστεί σωστά στον υποψήφιο πελάτη και εδώ έρχεται να σας βοηθήσει ο επαγγελματικός εξοπλισμός χρωματοπωλείου της Raffex.

Ο σχεδιασμός ενός χρωματοπωλείου απαιτεί τεχνογνωσία και εμπειρία, κάτι το οποίο διαθέτει αδιαμφισβήτητα το προσωπικό μας, ώστε να το κατάστημα να είναι λειτουργικό και καλαίσθητο προσδίδοντάς του μια ξεχωριστή ταυτότητα. Με έπιπλα εξαιρετικής κατασκευής τα οποία προσφέρουν ευελιξία παρέχουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις.

Ράφια βαρέως τύπου

Τα βαρέως τύπου ράφια μας είναι ειδικής κατασκευής ώστε να αντέχουν τα μεγάλα βάρη και την καταπόνηση όμως δεν υπολείπονται σε τίποτα στο μοντέρνο σχεδιασμό που θα προβάλει τα προϊόντα σας με δελεαστικό τρόπο.

Ράφια ελαφρού τύπου

Είναι τα πλέον κατάλληλα ράφια για να τοποθετήσετε ελαφρύτερα προϊόντα. Με μοναδικό design  το οποίο δεν αφαιρεί τίποτα από τη λειτουργικότητα και την εργονομία τους αναδεικνύουν τα προϊόντα σας.

Πλάτες slat

Τα slat πάνελ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε κατάστημα. Εύχρηστα, λειτουργικά, οικονομικά και με μεγάλη προσαρμοστικότητα μπορείτε να τα διαμορφώσετε όπως εσείς θέλετε για να προβάλετε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα. Τοποθετούνται σε καίρια σημεία όπου ο πελάτης έχει άμεση οπτική επαφή αυξάνοντας έτσι τις πωλήσεις.

Πάγκοι πώλησης

Ανθεκτικοί και σε απλές γραμμές αποτελούν το σημείο επικοινωνίας του πελάτη με το προσωπικό ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν ένα ευδιάκριτο όριο μέχρι το σημείο που ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση. Απαραίτητο στοιχείο τους η αντοχή.

Δημιουργώντας μια σειρά από έπιπλα για καταστήματα χρωματοπωλείου θέλουμε να επιτύχουμε την κατασκευή ενός ολοκληρωμένου project το οποίο θα ξεχωρίζει για την εργονομία του αλλά και την αισθητική του. Με επιτοίχια και αυτόνομα ράφια η προβολή προϊόντων όπως χρώματα, μηχανήματα κ.α. γίνεται καλύτερα ενώ τοποθετώντας μικρά εργαλεία, πινέλα κ.α. σε θέσεις που ο πελάτης έχει εύκολη πρόσβαση μεγιστοποιούμε τις πωλήσεις τους.

Η Raffex με σεβασμό στον πελάτη κατασκευάζει πρωτότυπες συνθέσεις οι οποίες εξασφαλίζουν κομψότητα και πρωτοτυπία αναδεικνύοντας τα προϊόντα σας. Με σημαντικές συνεργασίες εντός της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό έχουμε είδη δώσει το παρών στον επαγγελματικό εξοπλισμό για χρωματοπωλεία.

Έχουμε την καλύτερη οικονομική πρόταση για εγκατάσταση εξοπλισμού και επαγγελματικών ραφιών που απευθύνονται σε χρωματοπωλεία.
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.