Ράφια Αποθήκευσης

Η Raffex δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού για καταστήματα και αποθήκες προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας είναι τα εξειδικευμένα ράφια αποθήκης.

Κατασκευή μεταλλικών ορόφων για την δημιουργία επιπλέον χώρων αποθήκευσης
Ράφια Αποθήκευσης Βαρέως και Ημιβαρέως τύπου
Λύσεις Αποθήκευσης

Ράφια Αποθήκευσης και διαχείρισης προϊόντων

Τα ράφια αποθήκης της εταιρείας μας αποτελούν την κορυφαία επιλογή στον τομέα του εξοπλισμού αποθήκης και προσφέρουν οργάνωση και λειτουργικότητα με χαμηλό κόστος. Έχοντας μακροχρόνιες συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού για αποθήκες μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικά ράφια πολύ οικονομικά. Οι τιμές τους είναι τόσο χαμηλές που πρώτη φορά συναντάτε κάτι αντίστοιχα φθηνό στην Ελλάδα.

Τα επαγγελματικά ράφια μας προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις σε εξειδικευμένα προβλήματα αποθήκευσης και διαχείρισης προϊόντων καλύπτοντας κάθε ανάγκη που μπορεί να υπάρξει σε μια αποθήκη. Όλα μας τα ράφια και οι κατασκευές τηρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας όπως αυτές έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ.

Στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε ράφια για εξοπλισμό αποθήκης τα οποία καλύπτουν μια σειρά από ανάγκες ανάλογα με το είδος των εμπορευμάτων που θα αποθηκεύσετε. Για αντικείμενα μικρού βάρους σας προτείνουμε τη σειρά από ράφια αποθήκευσης ημιβαρέως τύπου ενώ για προϊόντα με μεγάλο βάρος είναι ιδανικά τα ράφια βαρέως τύπου. Επιπλέον για να εκμεταλλευτείτε όλο το ύψος της αποθήκης σας δραστηριοποιούμαστε και στην κατασκευή μεταλλικών ορόφων κάτι το οποίο δημιουργεί επιπλέον χώρο για αποθήκευση.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες οι οποίες να βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την γρήγορη εξυπηρέτηση για αυτό σας προσφέρουμε ράφια για την αποθήκη σας ανώτερης ποιότητας με μικρό κόστος. Εκτός αυτού χάρη στην εμπειρία μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην σωστή οργάνωση της αποθήκης ώστε αυτή να γίνει πιο λειτουργική.

Ρίχνοντας μια ματιά στη μεγάλη γκάμα των εξοπλιστικών συστημάτων που έχουμε για αποθήκες σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη η στιβαρότητα των ραφιών μας καθώς και οι οικονομικές τιμές τους. Στον κατάλογό μας θα βρείτε όποια πληροφορία χρειάζεστε για τα ράφια αποθήκης που διαθέτουμε ενώ το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

Με συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό και συνεχή ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τα ράφια αποθήκης η εταιρεία μας πρωτοπορεί στην Ελλάδα στον τομέα αυτό. Με χαμηλές τιμές και μεγάλη ποικιλία ραφιών αντοχής βρίσκεται δίπλα σας για να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε πρόβλημα που έχετε στην αποθήκη σας.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.