Αποθήκες Καταστημάτων

Η σωστή οργάνωση της αποθήκης ενός καταστήματος αποτελεί κλειδί για τη λειτουργία του, την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και την ασφάλεια των εργαζομένων. Η Raffex έχει στον κατάλογό της μια ολοκληρωμένη σειρά από ράφια για αποθήκες καταστημάτων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Εξοπλισμός για Αποθήκες Καταστημάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ράφια - Εξοπλισμοί για Αποθήκες Καταστημάτων

Ο αποθηκευτικός χώρος ενός καταστήματος θεωρείται η καρδιά του καταστήματος και η σωστή διαχείριση αποτελεί τη βάση για την λειτουργικότητα του. Η αποθήκη εξυπηρετεί μια σειρά από λειτουργίες όπως η παραλαβή και η αποθήκευση των προϊόντων, είναι το σημείο όπου γίνεται η επεξεργασία των παραγγελιών και το μέρος από όπου γίνεται η διανομή τους.

Για τα μικρότερα καταστήματα η αποθήκη είναι ο χώρος όπου φυλάσσονται τα προϊόντα και το στοκ του καταστήματος. Στην περίπτωση αυτή η γρήγορη και εύκολη πρόσβαση είναι ζωτικής σημασίας για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Βέβαια κάθε αποθήκη έχει τις δικές της προκλήσεις για να λειτουργήσει με εργονομία και ασφάλεια.

Η εταιρεία μας έχει μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή αποθήκης και με εξοπλισμό ποιότητας με πολύ μικρό κόστος προχωράει στην ανακαίνιση ή την εκ νέου κατασκευή της αποθήκης του καταστήματός σας. Έχοντας μεγάλες συνεργασίες με εργοστάσια του εξωτερικού προμηθευόμαστε φτηνά εξοπλισμό επώνυμων εταιρειών ο οποίες διακρίνεται για την αντοχή και τη λειτουργικότητά του.

Η ομάδα μας προχωράει στην αποτύπωση του χώρου της αποθήκης και λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες που έχει η κάθε αποθήκη ξεχωριστά προχωράει στο σχεδιασμό της και τον εξοπλισμό της με συστήματα αποθήκευσης για να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του καταστήματος. Τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι ο χώρος, ο αριθμός και τύπος των προϊόντων του καταστήματος. Φυσικά όσο μεγαλύτερη είναι η ποικιλία των προϊόντων τόσο μεγαλύτερη εμπειρία χρειάζεται για τη σωστή κατασκευή της αποθήκης.

Η εταιρεία μας στα προσφέρει μια σειρά από στιβαρά ράφια που αντέχουν στην καταπόνηση και τα βάρη και τα οποία επιλέγουμε με βάση τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Κάθε κατάστημα ανάλογα με τα προϊόντα που εμπορεύεται έχει τις δικές του ανάγκες για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει η αποθήκη. Έτσι για παράδειγμα σε ένα κατάστημα με υποδήματα η πρόσβαση στην αποθήκη όπου φυλάσσονται περισσότερα νούμερα από τα σχέδια που βρίσκονται στη βιτρίνα πρέπει να γίνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια για τους εργαζομένους. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και σε ένα κατάστημα με ρούχα. Αντιθέτως σε ένα super market η αποθήκη θα πρέπει να είναι διαμορφωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να στοιβάζεται μεγάλος όγκος ομοίων προϊόντων και να υπάρχει αρκετός χώρος ώστε να περάσει μια παλέτα.

Τα ράφια μας αποτελούν την κορυφαία λύση για τη σωστή και οικονομική οργάνωση της αποθήκης του καταστήματός σας. Το προσωπικό μας με πολυετή εμπειρία στο χώρο του εξοπλισμού εγγυάται άμεση, βιώσιμη και λειτουργική λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με την αποθήκη σας. Στόχος μας είναι να μειώσουμε το λειτουργικό κόστος της αποθήκης καθώς και να αυξήσουμε την πρακτικότητά της.

Εδώ θα βρείτε τα πιο ασφαλή οικονομικά ράφια και παρελκόμενα για αποθήκες καταστημάτων στην ελληνική αγορά!
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.