Φαρμακεία

Ο σωστός εξοπλισμός αλλά και η επίπλωση ενός φαρμακείου αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την λειτουργικότητά του αλλά και την εμπορική του επιτυχία. Η Raffex δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού φαρμακείων προσφέροντας έπιπλα σε μοντέρνες γραμμές τα οποία είναι ταυτόχρονα οικονομικά αλλά και ποιοτικά.

Εξοπλισμός για Φαρμακεία

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ράφια - Εξοπλισμοί για Φαρμακεία

Με συνεργασίες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μια επιτυχημένη σειρά από έπιπλα φαρμακείου τα οποία διακρίνονται για την αντοχή τους αλλά και τις χαμηλές τιμές τους. Παράλληλα το συνολικό αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει ο ανακαινισμένος χώρος του φαρμακείου σίγουρα φέρνει μια νέα πνοή.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της κατασκευής ή της ανακαίνισης ενός φαρμακείου. Ξεκινώντας από την αποτύπωση των χώρων και τον σχεδιασμό δημιουργούμε μαζί με εσάς ένα άψογο αισθητικά αλλά και λειτουργικά αποτέλεσμα το οποίο θα αποτελέσει κλειδί για την επιτυχία σας.

Πλέον τα φαρμακεία έχουν ξεφύγει από την κλασσική δομή τους και εμπλουτίζονται  με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που έχουν να κάνουν με την ομορφιά, την υγιεινή διατροφή, τη βρεφική και παιδική ανάπτυξη και πολλά άλλα. Η σωστή προβολή των προϊόντων αυτών είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πώλησή τους.

Τα έπιπλα που προτείνουμε για τον χώρο του φαρμακείου επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο χώρος αλλά και με τον προϋπολογισμό ο οποίος υπάρχει. Όλα μας τα έπιπλα είναι αποτέλεσμα λεπτομερούς σχεδιασμού και συνδυάζουν αρμονικά τις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στο χώρο του design με μοντέρνα και ανθεκτικά υλικά με σκοπό την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Όλα μας τα έπιπλα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε η πρόσβαση στα φάρμακα να γίνεται με εύκολο και γρήγορο τρόπο από τον φαρμακοποιό ενώ στους πελάτες να προβάλλεται η μεγάλη γκάμα των παραφαρμακευτικών προϊόντων ενός σύγχρονου φαρμακείου. Με τα έπιπλά μας υπάρχει υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα σε ένα εναρμονισμένο χώρο αυξάνοντας έτσι τις πωλήσει φαρμάκων και καλλυντικών.

Συρταριέρες

Οι συρταριέρες μας είναι ιδανικές για την οργάνωση των φαρμάκων αλλά και άλλων προϊόντων με συγκεκριμένο τρόπο. Κατασκευασμένα από αλουμίνιο είναι ελαφριά ενώ έχουν ταυτόχρονα και μεγάλη αντοχή στο βάρος και τις καταπονήσεις. Οι μηχανισμοί τους είναι σύγχρονοι ώστε η ολίσθησή τους στις ράγες να γίνεται χωρίς προβλήματα. Είναι το πλέον απαραίτητο έπιπλο για την οργάνωση και τη σωστή λειτουργία του φαρμακείου όπου υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός σε κωδικούς προϊόντων. Η ευελιξία που προσφέρουν τα συρτάρια τα καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε φαρμακείο.

Βιτρίνες

Οι βιτρίνες μας προσφέρουν άριστη εκμετάλλευση του χώρου του φαρμακείου με ταυτόχρονη προβολή των προϊόντων. Ο ρόλος τους λοιπόν είναι διπλός, εξυπηρετούν την προώθηση των προϊόντων, ειδικά οι βιτρίνες που είναι τοποθετημένες σε χώρους που βρίσκονται σε δημόσια θέα καθώς και την αποθήκευση προϊόντων με την ταυτόχρονη προβολή τους. Οι μοντέρνες γραμμές στις οποίες κινείται ο σχεδιασμός της βιτρίνας επιτρέπει την εναρμόνισή της με τον χώρο του φαρμακείου και τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συνόλου προβολής και αποθήκευσης σε οικονομική τιμή.

Ταμείο

Το ταμείο – πάγκος αποτελεί το κεντρικό σημείο του φαρμακείου μιας και είναι το μέρος που αλληλεπιδρά ο πελάτης με τον φαρμακοποιό ή το προσωπικό του φαρμακείου. Είναι το όριο ανάμεσα στον χώρο στον οποίο έχει πρόσβαση ο πελάτης και σε αυτόν που δεν έχει και στον οποίο συνήθως φυλάσσονται τα φάρμακα. Οι πάγκοι – ταμεία υπάρχουν σε μια μεγάλη ποικιλία σχημάτων, υλικών κατασκευής αλλά και χρωμάτων ενώ διακρίνονται για τις μοντέρνες γραμμές τους και το μικρό τους κόστος.

Καθίσματα

Τελευταία παρατηρούμε την τάση όλα και περισσότερα φαρμακεία να επιλέγουν κάποιο σημείο ανάπαυσης για τους πελάτες τους όπως καρέκλες σε μοντέρνες γραμμές ή ακόμα και ένα μικρό καθιστικό. Είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκουραστεί ο πελάτης ή να περιμένει τη σειρά του να εξυπηρετηθεί. Τα έπιπλα αυτά τοποθετημένα σε καίρια σημεία δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να περιπλανήσει το βλέμμα του στην πλούσια γκάμα των προϊόντων.

Γόνδολες

Οι γόνδολες αποτελούν έναν άριστο τρόπο για την προβολή μεγάλου όγκου προϊόντων και αυξάνουν τις πωλήσεις ενός φαρμακείου σε μεγάλο βαθμό. Σχεδιασμένες με εργονομικό τρόπο και σε μοντέρνες γραμμές δίνουν ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα μέσα στο χώρο του φαρμακείου.

Ο χώρος ενός φαρμακείου πρέπει να είναι εύχρηστος με αξιόπιστα και λειτουργικά έπιπλα με μικρό κόστος, τα οποία όμως να είναι ταυτόχρονα μοντέρνα, διευκολύνοντας έτσι την καθημερινότητα του προσωπικού. Τα έπιπλά μας προσφέρουν σωστή φύλαξη των φαρμάκων αλλά και προσβασιμότητα στο προσωπικό.

Επιλέξτε τον πλέον άριστο εξοπλισμό ταξινόμισης για το φαρμακείο σας. Τα καλύτερα ράφια στην ελληνική αγορά σε ποιότητα και τιμή αποκλειστικά για φαρμακεία.
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.