Έξτρα Εξοπλισμός Καταστημάτων

Στον κατάλογο της εταιρείας μας εκτός από τον βασικό εξοπλισμό των καταστημάτων θα βρείτε και μια μεγάλη γκάμα όλων των απαραίτητων στοιχείων για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του καταστήματός σας και την προώθηση των προϊόντων σας σε οικονομικές τιμές.

Eρμάρια και Ντουλάπια (Lockers) για Καταστήματα
Αξεσουάρ - Άγκιστρα – Μπράτσα – Βραχίονες - Καλάθια Κρεμαστά
Σήμανση Τιμής για σωστή προβολή προϊόντων
Πάγκοι μαναβικής σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών
Πάγκοι Προβολής για την καλύτερη προώθηση των Προϊόντων σας
Παλετοφόρα απλά και ηλεκτρικά
Πλαστικές παλέτες για μέγιστη εξοικονόμηση χώρου
Λειτουργικό περιβάλλον για κάθε μεγάλο κατάστημα

Ποιοτικός Εξοπλισμός Καταστημάτων

Ο εξτρά εξοπλισμός που προσφέρουμε για κάθε κατάστημα είναι κατασκευασμένος από ποιοτικά υλικά ενώ ο σχεδιασμός τους εγγυάται πρωτοποριακή εμφάνιση σε συνδυασμό με λειτουργικότητα. Στόχος του εξοπλισμού αυτού είναι να προσφέρει στον επιχειρηματία τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου καταστήματος το οποίο οποίο να ξεχωρίζει για την αισθητική του αλλά και να προσφέρει στους πελάτες και το προσωπικό ασφάλεια.

Στον κατάλογο της Raffex θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να εξοπλίσετε πλήρως την επιχείρησή σας με εξοπλισμό ανώτερης ποιότητας σε μικρό κόστος. Ανάμεσα σε αυτά θα βρείτε:

Πλαστικές παλλέτες

Πάγκους μαναβικής

Πάγκους προβολής προιόντων

Eρμάρια και ντουλάπια (Lockers)

Τροχήλατες σκάλες για την αποθήκη

Συστήματα εισόδου και οριοθέτηση χώρου

Είδη σήμανσης τιμών

Διάφορα αξεσουάρ όπως: αγκιστρα, μπράτσα, βραχίονες, καλάθια, κρεμαστά

Μέσα από τη σειρά του εξοπλισμού μας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους κατάστημα δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην λειτουργικότητα του χώρου και το design. Οι μεγάλες συνεργασίες που έχουμε με διεθνής εταιρείες εξοπλισμού καταστημάτων εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων, ενώ ο πρωτοποριακός τους σχεδιασμός είναι σίγουρο πως θα σας εντυπωσιάσει.

Σκοπός του εξτρά εξοπλισμού της εταιρείας μας είναι να δημιουργήσει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους κατάστημα και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών του. Με προσεγμένη προσέγγιση τοποθετούμε τα επιμέρους σημεία του εξοπλισμού δημιουργώντας καταστήματα με διακριτή εταιρική ταυτότητα.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία της εταιρείας μας το προσωπικό μας έχει την ικανότητα να σας συμβουλέψει σωστά και να σας ενημερώσει για τον εξτρά εξοπλισμό καταστημάτων που διαθέτουμε.

Η στιβαρή κατασκευή του από ποιοτικά υλικά αποτελεί εγγύηση για την αντοχή του και την ανθεκτικότητά του. Παράλληλα ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του καθώς και η μεγάλη του ποικιλία είναι σίγουρο πως θα βοηθήσουν την εμπορική επιτυχία του καταστήματός σας.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.