Οργάνωση Αποθήκης

Η σωστή οργάνωση της αποθήκης αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία ενός καταστήματος. Είναι το τμήμα του καταστήματος στο οποίο γίνεται ο έλεγχος των εμπορευμάτων, η αποθήκευση τους, η εκτέλεση των παραγγελιών και όλες οι απαραίτητες διεργασίες για τη σωστή λειτουργία ενός καταστήματος.

Εργονομικός σχεδιασμός και Οργάνωση Αποθήκης

Η οργάνωση αποθήκης είναι το σημαντικότερο στοιχείο για να μπορέσει μια αποθήκη να λειτουργήσει σωστά και εργονομικά σε συνδυασμό πάντα με τον εξοπλισμό της. Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα ράφια μιας αποθήκης, είτε πρόκειται για μικρή αποθήκη ή μεγάλη αποθήκη, είναι η αντοχή στις καταπονήσεις και η εργονομία.

Η Raffex δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής εξοπλισμού για την οργάνωση αποθήκης. Ο εξοπλισμός μας τηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας. Διαθέτει μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα ενώ το κόστος του είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Ένας χώρος αποθήκης πρέπει να προσφέρει στο προσωπικό ευκολία, εργονομία και λειτουργικότητα ώστε να είναι πιο παραγωγικός. Το προσωπικό μας χάρη στην εμπειρία αλλά και μέσα από την παρακολούθηση εξειδικευμένων σεμιναρίων διαθέτει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να σας βοηθήσει να οργανώσετε σωστά την αποθήκη του καταστήματός σας οικονομικά.

Βασικός στόχος μας είναι να συνδυάσουμε των υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό για αποθήκη με τη γνώση μας ώστε να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα το οποίο θα οδηγήσει στην πετυχημένη οργάνωση της αποθήκης σας.

Η οργάνωση μια αποθήκης διαφέρει σημαντικά ανάλογα με το είδος του καταστήματος έτσι υπάρχουν εξειδικευμένα μοντέλα για κάθε είδος επιχείρησης τα οποία μας προσφέρουν την δυνατότητα ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε είδος αποθήκης σε χαμηλή τιμή.

Είναι φανερό πως οι ανάγκες ενός καταστήματος με υποδήματα ή με ρούχα διαφέρουν σημαντικά από αυτές που έχει ένα σούπερ μάρκετ. Ο αριθμός αλλά και το είδος των κωδικών είναι αυτά που καθορίζουν τον τρόπο που θα οργανωθεί η αποθήκη ώστε οι υπάλληλοι να μη χάνουν χρόνο και οι πελάτες να εξυπηρετούνται με ταχύτητα. Ταυτόχρονα θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να μπορεί να τηρηθεί το FIFO (first in first out) εκεί που αυτό είναι απαραίτητο. Το προσωπικό μας διαθέτοντας όλες αυτές τις γνώσεις αλλά την εμπειρία στην εργονομική οργάνωση αποθήκης βρίσκεται κοντά σας με συνεχόμενη υποστήριξη.

Για την οργάνωση του χώρου της αποθήκης σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη σειρά από εξοπλισμό η οποία ξεχωρίζει για την ποιότητά της, τη στιβαρότητα, την εργονομία και τη χαμηλή τιμή της. Ειδικά για τους χώρους της αποθήκης έχουμε να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη σειρά από εξοπλισμό.

Ράφια αποθήκευσης: ειδικά σχεδιασμένα ώστε να χωράνε τακτοποιημένα μεγάλο όγκο προϊόντων ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Εδώ θα βρούμε δύο τύπους ραφιών:

  • βαρέως τύπου
  • ημιβαρέως τύπου

Κατασκευή μεταλλικών ορόφων: είναι η ιδανική λύση για καταστήματα όπου η αποθήκη τους έχει μεγάλο ύψος το οποίο παραμένει ανεκμετάλλευτο. Οι όροφοι που κατασκευάζουμε είναι κατασκευές αντοχής οι οποίες τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Καρότσια Βαρέως τύπου: καρότσια μεγάλης αντοχής τα οποία μπορούν να μεταφέρουν μεγάλο βάρος και τα οποία αντέχουν στις καταπονήσεις. Ιδανικά για μεγάλες αποθήκες.

Πλαστικές παλέτες: παλέτες υψηλής ανθεκτικότητας οι οποίες είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για μεταφορές διαφόρων εμπορευμάτων και ιδιαίτερα τροφίμων.

Σκάλες τροχήλατες: ειδικά κατασκευασμένες σκάλες ασφαλείας οι οποίες μετακινούνται και μεταφέρονται εύκολα ώστε να διευκολυνθεί η καλύτερη και ταχύτερη λειτουργία της αποθήκης.

Καρότσια τροφοδοσίας: ευέλικτα και εργονομικά με υψηλή αντοχή στις καταπονήσεις τα καρότσια μας χωρίζονται σε βαρέως και ελαφρού τύπου.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε λειτουργικές αποθήκες άριστα οργανωμένες με ειδικά κατασκευασμένο εξοπλισμό για αποθήκες ο οποίες διακρίνεται για την ανθεκτικότητα και τη λειτουργικότητά του ενώ θα τον προμηθευτείτε από εμάς στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Υπηρεσία: Οργάνωση Αποθήκης

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.