Ράφια Βαρέως και Ημιβαρέως τύπου

Στον κατάλογο της Raffex θα βρείτε μια μεγάλη σειρά προϊόντων με προορισμό την κατασκευή ραφιών αποθήκευσης βαρέως και ημιβαρέως τύπου. Όλα τα ράφια που βρίσκονται στον κατάλογό μας είναι στιβαρά και έχουν μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις ενώ είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

-
unirack-unishelf

Μεταλλικά Ράφια Ημιβαρέως Τύπου

031

Ράφια αποθηκευσης για υγειονομικούς σκοπούς με διατρητα ράφια.

029

Ράφια αποθήκευσης Ημιβαρέως τύπου 300-500KG

 

027

Ράφια παλλέτας – αποθήκευσης βαρέως τύπου εώς 12 μέτρα ύψος.

Ράφια Αποθήκευσης Βαρέως και Ημιβαρέως τύπου

Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών στο εξωτερικό το οποίο εξασφαλίζει για εσάς ράφια ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Όλα μας τα ράφια και παλετόραφα είναι άριστης κατασκευής και υψίστης ασφαλείας και καλύπτουν φορτία κάθε βάρους και όγκου ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Ράφια βαρέως τύπου

Έχοντας ως γνώμονα τη υψηλή ποιότητα και το μικρό κόστος προσφέρουμε στους πελάτες μας λύσεις για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην αποθήκη τους. Τα ράφια βαρέως τύπου είναι κατάλληλα να για την αποθήκευση αντικειμένων με μεγάλο όγκο και μεγάλο ύψος. Ανάλογα με τις ανάγκες που έχει η αποθήκη σας επιλέγουμε το είδος ραφιού που ταιριάζει ώστε η αποθήκη σας να λειτουργεί με εργονομία και ταχύτητα. Το προσωπικό μας διαθέτοντας άριστη γνώση προσφέρει λύσεις υψηλού επιπέδου για τον εξοπλισμό κάθε αποθήκης και αποθήκης logistics οικονομικά.

Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες σας για αποθήκευση με τη φθηνότερη λύση η οποία όμως δεν υστερεί ποιοτικά. Με τον τρόπο αυτό έχει άριστη εκμετάλλευση κάθε χώρου της αποθήκης σας με τα ράφια βαρέως τύπου ιδανικά για μεγάλα φορτία από παλέτες (παλετόραφα).

Επιλέγοντας τα ράφια μας επιλέγεται την κορυφαία λύση για την αποθήκευση αντικειμένων με μεγάλο όγκο και βάρος. Μπορούν να τοποθετηθούν σε μια σειρά από αποθηκευτικούς χώρους όπως αποθήκες σουπερ μάρκετ, βιομηχανίες ή αποθήκες logistics. Παράλληλα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ώστε το προσωπικό να εργάζεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον και προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε χώρου προσφέροντας έτσι εξατομικευμένες λύσεις.

Ράφια ημιβαρέως τύπου

Τα ράφια ημιβαρέως τύπου είναι η καλύτερη επιλογή για μικρούς αποθηκευτικούς χώρους όπου τα αντικείμενα δεν θα έχουν μεγάλο βάρος. Τα συστήματα αποθήκευσης ημιβαρέως τύπου προσφέρουν ευελιξία καθώς θα τα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και αποτελούν την καλύτερη και πιο οικονομική λύση για κάθε αποθήκη. Τα ράφια μας έχουν εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση ενώ ο σχεδιασμός τους είναι άκρως λειτουργικός με αποτέλεσμα η εργονομία της αποθήκης να αυξάνεται κατά πολύ.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.