Καλάθια Αγοράς

Μια ολοκληρωμένη σειρά από καλάθια αγοράς σας περιμένει στον τιμοκατάλογο της Raffex σε προσιτές τιμές. Τα καλάθια αποτελούν πλέον απαραίτητο αξεσουάρ σχεδόν σε κάθε κατάστημα διευκολύνοντας τις αγορές των πελατών.

Βάσεις για Καλάθια αγοράς
Καλάθια με ρόδες
Καλάθια Χειρός

Καλάθια Αγοράς Προϊόντων

Τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν όλα μας τα καλάθια είναι ο εργονομικός σχεδιασμός, το μικρό τους βάρος και οι πρακτικές λαβές. Η ποιότητα και η λειτουργικότητα ενός καλαθιού αγορών φαίνεται όταν αυτό ξεκινήσει να γεμίζει και το βάρος του μεγαλώνει. Τότε είναι που το καλάθι θα πρέπει να είναι εύχρηστο να μη δυσκολεύει στο σήκωμα με αποτέλεσμα οι πελάτες να παραμένουν για περισσότερο χρόνο στο κατάστημά μας και να ψωνίζουν περισσότερο.

Τα καλάθια μας είναι σχεδιασμένα σε μοντέρνες γραμμές και κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά τα οποία αντέχουν στην μακροχρόνια χρήση και το βάρος. Εκτός από τα σούπερ μάρκετ ολοένα και περισσότερα καταστήματα επιλέγουν να εντάξουν τα καλάθια αγοράς στο βασικό τους εξοπλισμό. Έτσι πλέον καλάθια αγοράς θα βρείτε σε βιβλιοπωλεία, καταστήματα με παιχνίδια, καταστήματα ρούχων, φαρμακεία και πολλά άλλα.

Από την εταιρεία μας μπορείτε να προμηθευτείτε μια σειρά από καλάθια ποιότητας σε πολύ χαμηλό κόστος τα οποία να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Θα τα βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων ώστε να ταιριάζουν με το στυλ του καταστήματός σας.

Κάποια από τα βασικά σχέδια που έχουμε στη συλλογή μας περιλαμβάνουν:

απλά καλάθια με ένα ή δύο χερούλια

καλάθια με ρόδες

καλάθια τύπου τσάντα

Επιπλέον θα βρείτε εξειδικευμένες βάσεις καλαθιών ώστε να τα τοποθετείτε με τάξη στην είσοδο του καταστήματος ή σε σημεία του που εσείς θεωρείτε απαραίτητο. Χάρη στις βάσεις μας όλα τα καλάθια είναι όμορφα τακτοποιημένα προσδίδοντας μια αίσθηση καθαριότητας και τάξης στο κατάστημά σας.

Όλα μας τα καλάθια καθαρίζονται και πλένονται εύκολα σε περίπτωση που χρειαστεί ενώ έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Στόχος της εταιρείας μας είναι να δημιουργήσουμε συνεργασίες προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα οικονομικά στους πελάτες μας.

Γνωρίστε και εσείς τη μεγάλη γκάμα που έχουμε σε καλάθια αγορών και τα οποία θα βρείτε σε πολύ χαμηλή τιμή στον κατάλογό μας. Με πρωτοποριακό design το οποίο δίνει έμφαση στη λειτουργικότητα και την εργονομία σίγουρα θα τα προτιμήσετε και δεν θα το μετανιώσετε!

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.