Καλάθια με ρόδες

Στόχος κάθε επιτυχημένου καταστήματος είναι οι πελάτες του να ψωνίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αντικείμενα κάτι στο οποίο σίγουρα βοηθάει ένα καλάθι. Όμως η αλήθεια είναι πως ένα απλό καλάθι καθώς γεμίζει σιγά σιγά ξεκινάει να βαραίνει με αποτέλεσμα όσο καλής κατασκευής και αν είναι η μετακίνησή του να είναι δύσκολη. Εδώ τη λύση έρχεται να δώσει ένα εργονομικό καλάθι με ρόδες.

-
ZC-23

Καλάθι 50L με χερούλι τροχήλατο 2 ρόδες σε κόκκινο χρώμα

ZC-22

Καλάθι 80L σταθερό χερούλι τροχήλατο 2 ρόδες σε κίτρινο χρώμα

ZC-20

Καλάθι 45L με πτυσσόμενο χερούλι τροχήλατο 2 ρόδες σε μπλε χρώμα

ZC-18

Καλάθι 68L σταθερό χερούλι τροχήλατο 4 ρόδες σε κόκκινο χρώμα

ZC-17

Καλάθι 45L σταθερό χερούλι τροχήλατο 4 ρόδες σε κόκινο ή κίτρινο χρώμα

ZC-15

Καλάθι 42L σταθερό χερούλι τροχήλατο 4 ρόδες σε καφέ χρώμα

ZC-14

Καλάθι 42L σταθερό χερούλι τροχήλατο 4 ρόδες σε πράσινο χρώμα

ZC-13-A

Καλάθι 56L με πτυσσόμενο χερούλι τροχήλατο 2 ρόδες σε κίτρινο χρώμα

ZC-13

Καλάθι 56L με πτυσσόμενο χερούλι τροχήλατο 2 ρόδες σε κίτρινο χρώμα

ZC-12

Καλάθι 58L τροχήλατο 4 ρόδες σε κόκκινο χρώμα

Καλάθια με ρόδες

Στον κατάλογό μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από καλάθια με ρόδες όλα με την εγγύηση ποιότητας της Raffex και σε χαμηλή τιμή. Τα καλάθια με ρόδες που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένα από υλικά αντοχής ενώ ο σχεδιασμός τους επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη μετακίνηση σε όλο το κατάστημα.

Είναι ιδανικά για κάθε είδος καταστήματος στο οποίο οι πελάτες διαθέτουν μια αυτονομία στα ψώνια τους όπως σούπερ μάρκετ, μεγάλα καταστήματα με παιχνίδια, οικιακά είδη, αθλητικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα ή παπούτσια.

Τα καλάθια με ρόδες μας διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα και είναι στιβαρές κατασκευές με αντοχή και εργονομία. Οι ρόδες τους είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να έχουν μεγάλη ευελιξία στις κινήσεις και να μη δυσκολεύουν τους πελάτες κατά τη μετακίνησή τους μέσα στο κατάστημα. Επίσης διαθέτουν τηλεσκοπική λαβή η οποία είναι εξαιρετικά εύχρηστη και λειτουργική.

Τα καλάθια με ρόδες επιτρέπουν στους πελάτες να τα γεμίσουν όσο επιθυμούν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το βάρος! Δείτε όλη μας τη γκάμα στον κατάλογό μας και ενημερωθείτε για το κόστος των προϊόντων μας καθώς και για τις οικονομικές προσφορές μας!

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.