Αποθηκευτικοί χώροι

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων και με μεγάλες συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό η Raffex προσφέρει ράφια ποιότητας σε οικονομικές τιμές για αποθήκες.

Εξοπλισμός για Αποθηκευτικοί χώροι

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις ανάγκες που έχει ένας αποθηκευτικός χώρος όσο μικρός ή μεγάλος και αν είναι. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό και τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας η αποθήκη σας μπορεί να γίνει εύχρηστη και λειτουργική με πολύ μικρό κόστος.

Η εταιρεία μας προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμό για αποθήκευση δίνοντας λύση στις ανάγκες που έχει κάθε μοντέρνα επιχείρηση σήμερα για καλή οργάνωση, λειτουργικότητα και εργονομία στην αποθήκη της. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει με κατασκευαστές ραφιών και συστημάτων αποθήκευσης προσφέρουν αποτελεσματικές και custom προτάσεις για τη διαχείριση των προϊόντων της αποθήκης καλύπτοντας κάθε ανάγκη που έχει ο αποθηκευτικός σας χώρος οικονομικά.

Για να προχωρήσουμε στον εξοπλισμό της αποθήκης σας η ομάδα μας μελετάει προσεκτικά το χώρο και προσαρμόζει την πρότασή και τον εξοπλισμό στις δικές σας ανάγκες. Όλα μας τα συστήματα είναι ευέλικτα και κατάλληλα για την αποθήκευση εμπορευμάτων μεγάλου, μεσαίου και μικρού φορτίου. Ταυτόχρονα καλύπτουν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για ασφάλεια. Κάθε μας σύστημα προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις για την αποθήκευση αγαθών προφέροντας προσιτές τιμές.

Ράφια αποθήκευσης βαρέως και ημιβαρέως τύπου

Η Raffex διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ράφια που προορίζονται για συστήματα βαρέως και ημιβαρέως τύπου τα οποία διακρίνονται για την αντοχή και τη στιβαρή κατασκευής τους πληρώντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες της αποθήκης σας καλύπτοντας φορτία μεγάλου βάρους και μεγάλου όγκου ανάλογα. Μπορούν να τοποθετηθούν σε μια σειρά από διατάξεις ανάλογα με τον τρόπο που θα αποθηκευτούν οι παλέτες αλλά και τον χώρο της αποθήκης.

 

Παλετοφόρα ράφια

Το σύστημα back to back διακρίνεται για τη μεγάλη αντοχή του και τη μακροχρόνια χρήση του. Με τη μελέτη που πραγματοποιεί το προσωπικό μας για το φορτίο που θα δεχτούν τα ράφια υπολογίζουμε το ύψος μέχρι το οποίο θα φτάσει η κατασκευή. Τα παλετοφόρα ράφια είναι το πιο διαδομένο σύστημα αποθήκευσης αφού εκμεταλλεύεται με άριστο τρόπο τον διαθέσιμο χώρο της αποθήκης αφού προσφέρει μεγάλη ευελιξία.

 

Drive in ράφια

Είναι η ιδανική λύση όταν ο χώρος της αποθήκης είναι περιορισμένος και υπάρχει μικρός αριθμός από κωδικούς. Τα μηχανήματα εισέρχονται μέσα στα ράφια για να φορτώσουν ή να ξεφορτώσουν παλέτες.

 

Πατάρια αποθήκης

Είναι ιδιαίτερα στιβαρές κατασκευές με μεγάλη αντοχή οι οποίες προσφέρουν τη δυνατότητα να αυξηθεί σημαντικά ο αποθηκευτικός χώρος της αποθήκης με τη δημιουργία ορόφων χωρίς να χρειαστεί να αγοραστούν ανυψωτικά μηχανήματα. Όλα μας τα πατάρια είναι γερές κατασκευές οι οποίες πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας, είναι ιδανικά όπου η αποθήκη μας έχει μεγάλο ύψος το οποίο παραμένει ανεκμετάλλευτο.

 

Ράφια ελαφρού τύπου

Τα ράφια ελαφρού τύπου είναι το πλέον κατάλληλο μέσο για να δώσει λύση σε βασικά προβλήματα αποθήκευσης προσφέροντας χαμηλό κόστος, γρήγορη συναρμολόγηση και σταθερότητα. Προσφέρει πολλαπλές λύσης για την αποθήκευση προϊόντων ενώ με την πληθώρα εξαρτημάτων που διαθέτουν καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από εφαρμογές προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση σε κάθε κωδικό.

Ο εξοπλισμός αποθήκης της Raffex προσφέρει ευελιξία και λειτουργικότητα σε προσιτό κόστος ενώ δεν υπολείπεται σε αντοχή και ανθεκτικότητα. Με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό μας σίγουρα θα βρει λύσεις σε όποιο πρόβλημα αποθήκευσης και αν χρειάζεστε εύκολα και γρήγορα.

 

Εμπιστευτείτε μας για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας. Τα επαγγελματικά μας ράφια συνδυάζουν την εργονομία μαζί με την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και κυρίως το χαμηλό κόστος!
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.