Μεταλλικά πατάρια - Ραφοπάταρα

Πολύ συχνά το ολικό ύψος της αποθήκης ενός καταστήματος μένει ανεκμετάλλευτο με αποτέλεσμα να χάνεται με τον τρόπο αυτό πολύτιμος χώρος. Η λύση που σας προτείνει η ομάδα της Raffex είναι η κατασκευή μεταλλικών ορόφων.

-
YD-S032

Για την δημιουργία επιπλέον ορόφων αποθήκευσης και γραφείων για τις επιπλέον ανάγκες μιας επιχείρησης.

Κατασκευή μεταλλικών ορόφων για την δημιουργία επιπλέον χώρων αποθήκευσης

Τα ραφοπάταρα, όπως αλλιώς ονομάζονται, είναι ιδιαίτερα γερές και στιβαρές κατασκευές οι οποίας έχουν μεγάλη αντοχή και επιτρέπουν την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου κατά πολύ. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι πως για να έχει το προσωπικό πρόσβαση σε αυτά δεν χρειάζεται κάποιο είδος ανυψωτικού μηχανήματος, κάτι που κάνει τη χρήση τους αρκετά απλή και οικονομική.

Οι μεταλλικοί όροφοι που θα βρείτε στον κατάλογό μας προέρχονται από μεγάλες και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο και η τιμή τους είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για να αυξήσετε τη χωρητικότητα της αποθήκης σας χωρίς να χρειαστεί κάποια επένδυση σε μηχανήματα.

Εύκολα και γρήγορα στη συναρμολόγηση και την τοποθέτηση από το εξειδικευμένο συνεργείο μας, έρχονται να καλύψουν ανάγκες αποθήκευσης με μικρό κόστος. Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να απευθυνθείτε στο προσωπικό μας.

Από τον σχεδιασμό

 

Στην υλοποίηση

 

 

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.