Ταμεία Καταστημάτων

Το ταμείο του καταστήματος παίζει σημαντικό ρόλο στις περισσότερες επιχειρήσεις. Για πολλά καταστήματα είναι το σημείο στο οποίο ο πελάτης έρχεται σε επαφή με το προσωπικό όπου μπορεί να χρειαστεί να του δείξει κάποια εμπορεύματα ή να δώσει λύσεις στις απορίες του. Σε αυτή την περίπτωση αναφερόμαστε σε ταμεία-πάγκους. Σε άλλα πάλι καταστήματα το ταμείο ως έπιπλο δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ρολό και απλά αποτελεί ένα μέρος του εξοπλισμού.

Απλά ταμεία καταστημάτων
Ηλεκτρικά ταμεία καταστημάτων

Ταμεία Καταστημάτων

Σε κάθε περίπτωση το ταμείο κάθε καταστήματος θα πρέπει να συνδυάζεται αισθητικά με το υπόλοιπο κατάστημα και να αποτελεί ένα ενιαίο σύνολο το οποίο να εξυπηρετεί τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Είναι πολύ σημαντικό να προσδιορίσουμε τον ρόλο που θα έχει το ταμείο στο κατάστημά μας γιατί με τον τρόπο αυτό θα επιλέξουμε πιο σωστά το είδος ταμείου που χρειαζόμαστε.

Στον κατάλογο της Raffex θα βρείτε μια πληθώρα ταμείων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Όλα μας τα ταμεία είναι κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά αντοχής και ο σχεδιασμός τους είναι μοντέρνος ενώ είναι εξαιρετικά εργονομικά. Είναι ιδανικά για μικρά και μεγάλα καταστήματα.

Τα ταμεία μας θα τα βρείτε σε δύο τύπους ανάλογα με τις ανάγκες σας σε ηλεκτρικά και απλά πάντα οικονομικά. Τα ταμεία αποτελούν βασικό στοιχείο εξυπηρέτησης των πελατών σας και περιλαμβάνουν μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη δική σας ζωή αλλά και του προσωπικού σας πιο εύκολη.

Ανάλογα με τις ανάγκες που έχει το κατάστημά σας μπορείτε να επιλέξετε και το ταμείο που σας ταιριάζει πάντα με πολύ μικρό κόστος. Έτσι στα ταμεία μας θα βρείτε συρτάρια με κλειδαριές, ράφια, χώρο για πόδια, θέσης για ηλεκτρονικό υπολογιστή, γκισέ για ταμειακή μηχανή, ντουλάπια και πολλά άλλα.

Επιπλέον διαθέτουμε ειδικά ταμεία για σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ αλλά και καταστήματα με μεγάλη κίνηση όπου η ταχύτητα εξυπηρέτησης είναι εξαιρετικά σημαντική για την θετική γνώμη των πελατών. Με εργονομικό σχεδιασμό και λειτουργικότητα τα ταμεία μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε το προσωπικό σας να μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.

Καθώς το ταμείο αποτελεί τον τελευταίο σημαντικό προορισμό του πελάτη μέσα στο κατάστημα τα έπιπλα αυτής της κατηγορίας πρέπει να είναι άψογα σχεδιασμένα ώστε να δώσουν μια τελευταία καλή εντύπωση. Εμπιστευτείτε την εταιρεία μας και διαλέξτε για ένα ταμείο που θα ταιριάζει στο κατάστημά σας.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.