Απλά ταμεία καταστημάτων

Στον κατάλογο της Raffex θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από απλά ταμεία καταστημάτων τα οποία συνδυάζονται απόλυτα με το design της επιχείρησής σας. Όλα μας τα ταμεία είναι κατασκευασμένα από υλικά άριστης ποιότητας και για το λόγο αυτό έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα.

YD-R0022

Tαμείο μεταλλικό

YD-R0021

Tαμείο μεταλλικό γκρι και απομίμηση ξύλου

YD-R0020

Tαμείο μεταλλικό σε απομίμηση ξύλου

YD-R0019

Tαμείο μεταλλικό γκρι και κίτρινο χρώμα

YD-R0018

Tαμείο μεταλλικό διπλό

YD-R0017

Tαμείο μεταλλικό

YD-R0016

Tαμείο μεταλλικό σε άσπρο και πορτοκαλί χρώμα

YD-R0015

Tαμείο μεταλλικό σε άσπρο και μπλε χρώμα

YD-R0014

Tαμείο μεταλλικό με εσωτερικά ράφια

YD-R0013

Tαμείο μεταλλικό σε άσπρο χρώμα με ντουλάπι

Απλά ταμεία καταστημάτων

Ο σχεδιασμός των ταμείων μας επιτρέπει τη γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών σε ένα φιλικό περιβάλλον και την άριστη προβολή των προϊόντων σας όπου αυτό χρειάζεται. Το πρωτοποριακό design καθώς και η πληθώρα χαρακτηριστικών που διαθέτουν βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του καταστήματός σας.

Όλα μας τα ταμεία είναι σε άκρως φιλικές τιμές χωρίς να υπολείπονται σε ποιότητα υλικών αλλά και κατασκευής. Ο εργονομικός τους σχεδιασμός βοηθάει το προσωπικό να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες σας προσφέροντάς τους μια ολοκληρωμένη εμπειρία από την είσοδό τους μέχρι την έξοδο από το κατάστημα.

Οι συνεργασίες που έχουμε δημιουργήσει με διεθνείς κατασκευαστές μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε σε εσάς ταμεία ποιότητας σε μικρό κόστος. Βασικό χαρακτηριστικό των ταμείων μας είναι η λειτουργικότητά τους η οποία δένει με την υψηλή τους αισθητική με άριστο τρόπο.

Θέλοντας να προσφέρουμε σε εσάς και τους πελάτες σας οικονομικές λύσεις θα βρείτε ταμεία τα οποία διαθέτουν ράφια, συρτάρια, επιπλέον χώρο για τα πόδια, προθήκες προβολής και πολλά άλλα. Οι καινοτόμες μας ιδέες θα εξασφαλίσουν την επιτυχία του καταστήματός σας.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.