Εξοπλισμοί για Καταστήματα

Η Raffex δραστηριοποιείται στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων με ράφια, προϊόντα προβολής καθώς και άλλες κατασκευές που στόχο έχουν την εξυπηρέτηση των πελατών και τη λειτουργικότητα ενός καταστήματος

Οι εταιρείες logistics παρουσιάζουν μια συνεχή άνοδο και ανάπτυξη στην Ελλάδα προσφέροντας χώρους αποθήκευσης παλετοποιημένων ή μη προϊόντων σε χαμηλή τιμή. Επιπλέον διαθέτουν συστήματα ασφαλείας και διαχείρισης προϊόντων τα οποία είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά με συνεπακόλουθο όλο και περισσότεροι να στρέφονται σε αυτές.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων και με μεγάλες συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό η Raffex προσφέρει ράφια ποιότητας σε οικονομικές τιμές για αποθήκες.

Η ομάδα της Raffex με πολυετή εμπειρία στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και έχοντας μια σειρά από μεγάλες συνεργασίες στο εξωτερικό και την Ελλάδα δημιουργεί λειτουργικούς και εύχρηστους χώρους για τους πελάτες της σε οικονομικές τιμές.

Η εταιρεία Raffex δραστηριοποιείται στον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων με μεγάλη επιτυχία. Με μεγάλες συνεργασίες στο εξωτερικό προσφέρουμε πλέον τις υπηρεσίες μας και στην Ελλάδα παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Η τεχνολογία έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή όλων μας και τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών γνωρίζουν μεγάλη άνθηση. Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για νέα και πιο σύγχρονα προϊόντα έχουν δώσει μια νέα ώθηση σε αυτόν τον κλάδο και έχουν εμπλουτίσει τη γκάμα των προϊόντων τους.

Η Raffex δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού προσφέροντας έπιπλα ποιότητας για καταστήματα με παιχνίδια και βιβλιοπωλεία. Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να συνδυάσει υψηλή αντοχή, αξεπέραστο στυλ και χαμηλές τιμές στο επαγγελματικό της εξοπλισμό.

Με πολυετή δράση στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων η Raffex προσφέρει ποιοτικά έπιπλα σε μοντέρνες γραμμές και εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον επαγγελματικό εξοπλισμό αρτοποιείων και πρατηρίων άρτου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και έπιπλα αντοχής.

Ο σωστός εξοπλισμός αλλά και η επίπλωση ενός φαρμακείου αποτελούν σημαντικά στοιχεία για την λειτουργικότητά του αλλά και την εμπορική του επιτυχία. Η Raffex δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού φαρμακείων προσφέροντας έπιπλα σε μοντέρνες γραμμές τα οποία είναι ταυτόχρονα οικονομικά αλλά και ποιοτικά.

Η Raffex δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της εμπορίας, κατασκευής και μελέτης επαγγελματικού εξοπλισμού για καταστήματα οπτικών.

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού χρωματοπωλείων η Raffex έρχεται και στην Ελλάδα προσφέροντας τα προϊόντα της σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές. Με συνεργασίες εντός και εκτός Ευρώπης έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε έναν κατάλογο με ποιοτικά έπιπλα κατάλληλα για τον εξοπλισμό ενός καταστήματος τεχνικού και τεχνολογικού εξοπλισμού.

Η νεοσύστατη εταιρεία Raffex έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων. Με τις φρέσκες ιδέες μας, το μοντέρνο σχεδιασμό και τις χαμηλές τιμές μας φέρνουμε τα πάνω κάτω στα καταστήματα υποδημάτων.

Η σωστή οργάνωση της αποθήκης ενός καταστήματος αποτελεί κλειδί για τη λειτουργία του, την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και την ασφάλεια των εργαζομένων. Η Raffex έχει στον κατάλογό της μια ολοκληρωμένη σειρά από ράφια για αποθήκες καταστημάτων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Η Raffex έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και έχει συνεργαστεί με επιχειρηματίες αλλά και αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ένδυσης. Προσφέρουμε οικονομικές λύσεις για κάθε κατάστημα μόδας με ποιοτικό εξοπλισμό.

Η Raffex με διεθνή παρουσία στον χώρο του εξοπλισμού σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ φέρνει τα κορυφαίας τεχνολογίας ράφια της και στην Ελλάδα. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον εξοπλισμό supermarket προσφέροντας οικονομικές και ανθεκτικές λύσεις.

Εμπιστευτείτε μας για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας. Τα επαγγελματικά μας ράφια συνδυάζουν την εργονομία μαζί με την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και κυρίως το χαμηλό κόστος!
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.