Η σωστή και επιτυχημένη πορεία ενός καταστήματος βασίζεται στη σωστή οργάνωση του χώρου, τη χρήση εξοπλισμού υψηλού design και εργονομία ενώ όλο αυτό το πακέτο πρέπει να βρίσκεται σε οικονομική τιμή. Έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε πτυχή των εργασιών που θα οδηγήσουν στην ανοδική πορεία της επιχείρησής σας.

Η εμπορική επιτυχία ενός καταστήματος είναι συνάρτηση πολλών και διαφορετικών παραγόντων τα οποία συνδυαζόμενα σωστά μεταξύ τους μας δίνουν τη μαγική φόρμουλα. Όμως η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου διαδραματίζει σημαντικό και πολυσύνθετο ρόλο στην τελική εικόνα του καταστήματος.

Η σωστή οργάνωση της αποθήκης αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία ενός καταστήματος. Είναι το τμήμα του καταστήματος στο οποίο γίνεται ο έλεγχος των εμπορευμάτων, η αποθήκευση τους, η εκτέλεση των παραγγελιών και όλες οι απαραίτητες διεργασίες για τη σωστή λειτουργία ενός καταστήματος.

Η  Raffex είναι μια εταιρεία με μακροχρόνια και δυναμική παρουσία στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων. Συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό προμηθεύοντας τους έπιπλα ποιότητας σε οικονομικές τιμές για τον εξοπλισμό του καταστήματος.

Υπηρεσίες που παρέχουμε

Εξοπλισμός, οργάνωση, διαμόρφωση και αποτύπωση – σχεδιασμός για όλους τους τύπους καταστημάτων και επαγγελματικούς χώρους.

Γνώμες συνεργατών μας

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.