Ποίοι Είμαστε

H Raffex είναι μια καινοτόμος εταιρεία στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Έχοντας παρουσία 35 και πλέον ετών η εμπειρία μας είναι αδιαμφισβήτητη. Με έδρα το Κορωπί Αττικής έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Δώσε στην επιχείρησή σου τον χαρακτήρα που της ταιριάζει

Μέσα από συνεχόμενα ταξίδια στο εξωτερικό για την εύρεση νέων και προσιτών προϊόντων η εταιρεία μας για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέρνει ράφια υψηλής ποιότητας σε τόσο χαμηλές τιμές! Δίνοντας μεγάλη σημασία στην ανθεκτικότητα και την αντοχή των προϊόντων μας, στο καλαίσθητο design καθώς και στο μικρό κόστος έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε έναν αξιοζήλευτο κατάλογο.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού καταστημάτων στοχεύοντας στην εργονομία τους αλλά και την άψογη αισθητική η οποία παίζει βασικό ρόλο στην ψυχολογία του καταναλωτή. Έχοντας αυτά στο μυαλό μας δημιουργήσαμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που επικεντρώνονται σε κάθε βήμα της τοποθέτησης του εξοπλισμού ξεχωριστά στους χώρους. Έτσι δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην αποτύπωση και στο σχεδιασμό του καταστήματος αφού έτσι γίνεται καλύτερη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του καταστήματος καθώς και οργάνωση της αποθήκης.

Η 20μελής ομάδα μας αποτελείται από άτομα που διακρίνονται και τη δυναμικότητά τους, την τεχνική τους κατάρτιση και την όρεξη για δουλειά. Κάθε εξοπλισμός καταστήματος αποτελεί για εμάς μια πρόκληση την οποία φέρνουμε εις πέρας προσφέροντας υπηρεσίες και προϊόντα ποιότητας. Τα στελέχη μας έχουν άριστη γνώση της αγοράς και μέσα από συνεχή εκπαίδευση προσφέρουν ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο υπάρχει στους πελάτες μας. Χάρη στη διορατικότητα και την επιμονή μας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον επαγγελματικό εξοπλισμό καταστημάτων και αποθηκών με μικρό κόστος.

Η Raffex αναλαμβάνει όλα τα στάδια που απαιτούνται για τον εξοπλισμό ενός επαγγελματικού χώρου. Ξεκινάμε κάνοντας την αποτύπωση και τον σχεδιασμό του καταστήματος ενώ στη συνέχεια γίνεται η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου και η οργάνωση της αποθήκης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον με ξεχωριστό design το οποίο να είναι φιλικό προς τους πελάτες σας με έπιπλα σε μοντέρνες γραμμές. Ο χώρος της αποθήκης διαμορφώνεται με ράφια αντοχής τα οποία να προσφέρουν λειτουργικότητα και εργονομία στο προσωπικό σας.

Σωστή συνεργασία και αξιοπιστία

Συνεργαζόμαστε με υπάρχουσες επιχειρήσεις που θέλουν να αλλάξουν το χώρο του καταστήματος ανακαινίζοντάς το αλλά με νεοσύστατα καταστήματα που απαιτούν τον εξοπλισμό τους. Εμείς προσφέρουμε τον επαγγελματικό εξοπλισμό όπως ράφια, πλάτες slat, γόνδολες, κρεμάστρες, τραπέζια προβολής και ότι άλλο χρειάζεται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και την κορυφή της ποιότητας.

Μέχρι στιγμής έχουν εξοπλίσει πάνω από 1.000.000 τμ σε ολόκληρο τον κόσμο χάρη στην εμπειρία μας και τις γνώσεις μας. Όλα μας τα έπιπλα διαθέτουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και cerficate για την ποιότητα των και την αντοχή των υλικών τους. Για την παραγωγή τους συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα και τα πιο αξιόπιστα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.

Η μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε σε προϊόντα, πάνω από 1500 κωδικούς, καλύπτει με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο κάθε ανάγκη που υπάρχει για τον εξοπλισμό καταστημάτων και αποθηκών. Τα προϊόντα μας έχουν κατασκευαστεί ώστε να προσαρμόζονται σε κάθε χώρο και να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Με εξαγωγές σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, συνεργασίες σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη είναι σίγουρο πως η εταιρεία μας έχει πλέον δυναμική παγκόσμια παρουσία στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και αποθηκών σε συμφέρουσες τιμές.

Μας εμπιστεύονται επαγγελματίες από 26 χώρες

Τις υπηρεσίες μας εμπιστεύονται επαγγελματίες από διάφορες ειδικότητες αφού προσφέρουμε οικονομικές λύσεις σε για σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ, καταστήματα που ασχολούνται με την εμπορία αθλητικών ειδών, βιβλιοπωλεία και παιχνιδάδικα, καταστήματα ένδυσης ή υπόδυσης, φαρμακεία, καταστήματα οπτικών, αρτοποιεία και φούρνους, χρωματοπωλεία καθώς και καταστήματα με είδη σπιτιού. Παράλληλα αναλαμβάνουν την καλύτερη αξιοποίηση των χώρων που υπάρχουν σε αποθήκες καταστημάτων ή αποθήκες logistics χρησιμοποιώντας τον ανώτερης ποιότητας και μεγάλης αντοχής εξοπλισμό μας.

 

Η εμπειρία και η γνώση που έχουμε αποκτήσει μέσα από συνεχή εκπαίδευση στον τομέα του εξοπλισμού καταστημάτων και αποθήκευσης μας επιτρέπει να δημιουργούμε καταστήματα με υψηλή λειτουργικότητα για τους πελάτες αλλά και τους ιδιοκτήτες. Οργανώνοντας την αποθήκη αλλά και διαμορφώνοντας τον εσωτερικό χώρο του καταστήματος μπορούμε να απογειώσουμε την εμπειρία των αγορών για όλους!

Η Raffex εμπορεύεται εξοπλισμό και ράφια για μια μεγάλη γκάμα από καταστήματα οπότε σίγουρα θα βρείτε κάτι να σας ταιριάζει. Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση υπαρχόντων καταστημάτων καθώς και τον εξοπλισμό νέων καταστημάτων πάντα σε προσιτό κόστος!

Ας συνεργαστούμε

Εξοπλισμός, οργάνωση, διαμόρφωση και αποτύπωση – σχεδιασμός για όλους τους τύπους καταστημάτων και επαγγελματικούς χώρους.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.