Διαμόρφωση Εσωτερικού Χώρου Καταστημάτων

Η εμπορική επιτυχία ενός καταστήματος είναι συνάρτηση πολλών και διαφορετικών παραγόντων τα οποία συνδυαζόμενα σωστά μεταξύ τους μας δίνουν τη μαγική φόρμουλα. Όμως η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου διαδραματίζει σημαντικό και πολυσύνθετο ρόλο στην τελική εικόνα του καταστήματος.

Υπηρεσίες Διαμόρφωσης και Ανασχεδίασης Εσωτερικού Χώρου Καταστημάτων

Με τον όρο διαμόρφωση εσωτερικού χώρου μιας επιχείρησης εννοούμε όλα αυτά που περιλαμβάνονται στην τελική όψη του καταστήματος. Αυτά αφορούν στην τοποθέτηση των επίπλων σε καίριες θέσεις, την σωστή τοποθέτηση των ραφιών, του πάγκου και του ταμείου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο είναι διαμορφωμένος ο χώρος.

Η ομάδα της Raffex με πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων έρχεται και στην Ελλάδα για να δώσει μια νέα πνοή, σε οικονομικές τιμές, στο κατάστημά σας. Η ομάδα μας μέσα από συνεχή εκπαίδευση και συνεχή παρακολούθηση των τάσεων στη διακόσμηση επαγγελματικών χώρων είναι πλήρως ενημερωμένη για τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο χώρο.

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση, ανακατασκευή ή την εξ’ αρχής δημιουργία ενός καταστήματος με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την αισθητική και το μικρό κόστος. Γνωρίζουμε τις ανάγκες που έχει κάθε επιχειρηματικός χώρος και τον καλύτερο τρόπο ώστε να δημιουργήσουμε επιτυχημένα καταστήματα με ύφος και στυλ.

Στους χώρους που δημιουργούμε στόχος μας είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μια ολική εμπειρία αγοράς. Η αγορά ενός προϊόντος για τους καταναλωτές αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία η οποία έχει μεγάλες προσδοκίες. Σύμφωνα με έρευνες το περιβάλλον του καταστήματος παίζει σημαντικό ρόλο στην απόλαυση της αγοράς του τελικού προϊόντας και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αυξηθούν οι πωλήσεις.

Οι τάσεις τις μόδας επιβάλλουν το συνδυασμό μιας πληθώρας υλικών όπως ξύλο, γυαλί, τσιμέντο και οτιδήποτε άλλο μπορεί να δημιουργήσει ένα χώρο με ιδιαίτερο και ξεχωριστό ύφος. Τα έπιπλα και ο εξοπλισμός πρέπει να δένουν αρμονικά και να τοποθετούνται σε θέσεις που να επιτρέπουν την άριστη προβολή των προϊόντων.

Το είδος του καταστήματος παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στη διαμόρφωση του χώρου. Λαμβάνοντας υπόψιν τις προδιαγραφές των προϊόντων όπως μέγεθος, ύψος και χρώμα διαμορφώνεται το χώρος της επιχείρησης ώστε κάθε λεπτομέρεια να λειτουργεί υποβοηθητικά για την καλύτερη παρουσίαση και εμφάνιση των προϊόντων. Επιπλέον η εποχικότητα των προϊόντων καθορίζει και την επιλογή επίπλων αλλά και την τελική διαμόρφωση. Έτσι για παράδειγμα σε ένα κατάστημα με αξεσουάρ όπου υπάρχει εναλλαγή των προϊόντων ανάλογα με τη σεζόν προτιμάμε ένα ευέλικτο σύστημα προβολής το οποίο μας επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή των προϊόντων.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε και τον σημαντικό ρόλο που παίζει ο φωτισμός του καταστήματος. Κρυφοί φωτισμοί και λάμπες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία τονίζουν το κατάστημα και του προσδίδουν αισθητική. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακόμα και όταν είναι κλειστό το κατάστημά μας θα πρέπει να προσελκύει τους πελάτες να ρίξουν μια ματιά κάτι το οποίο επιτυγχάνεται με το σωστό φωτισμό.

Όταν μπαίνουμε σε ένα κατάστημα θέλουμε αυτό να έχει μια συγκεκριμένη οργάνωση. Ένα χαώδες σύνολο δεν θα διευκολύνει ούτε τους πελάτες ούτε το προσωπικό της επιχείρησης. Η καλή οργάνωση του χώρου προσφέρει εργονομία και λειτουργικότητα ενώ διευκολύνει τους πελάτες να περιηγηθούν στο χώρο του καταστήματος.

Η Raffex έρχεται να δώσει καινοτόμες ιδέες στο χώρο της οργάνωσης καταστημάτων δημιουργώντας επιτυχημένες επιχειρήσεις με αξεπέραστο design πάντα οικονομικά. Κάθε κατάστημα που δημιουργούμε έχει πάνω του τη σφραγίδα ποιότητας της εταιρείας μας και ξεχωρίσει για την αισθητική του.

Υπηρεσία: Διαμόρφωση Εσωτερικού Χώρου Καταστημάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.