Ηλεκτρικά είδη

Η τεχνολογία έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή όλων μας και τα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών γνωρίζουν μεγάλη άνθηση. Οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για νέα και πιο σύγχρονα προϊόντα έχουν δώσει μια νέα ώθηση σε αυτόν τον κλάδο και έχουν εμπλουτίσει τη γκάμα των προϊόντων τους.

Εξοπλισμός για Ηλεκτρικά είδη

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ράφια - Εξοπλισμοί για Καταστήματα ηλεκτρικών ειδών

Η Raffex δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού προσφέροντας έπιπλα και ράφια ανώτερης ποιότητας σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Η ομάδα μας αναλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στάδια ώστε το κατάστημα με ηλεκτρικά είδη να πάρει τη θέση που του αξίζει στην αγορά. Η σωστή προβολή των προϊόντων αποτελεί τη βάση της επιτυχίας ενός καταστήματος και είναι ιδιαίτερης σημασίας σήμερα. Έτσι είτε πρόκειται για ανακαίνιση καταστήματος είτε για το εξ’ αρχής στήσιμο εμείς βρισκόμαστε δίπλα σας.

Ξεκινάμε κάνοντας μια αποτύπωση του χώρου του καταστήματος, βλέποντας τον διαθέσιμο χώρο και τον εστιάζουμε στον τρόπο που μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε καλύτερα. Ακολουθεί ο σχεδιασμός του καταστήματος όπου μελετάμε και την παραμικρή λεπτομέρεια και ολοκληρώνουμε με την τοποθέτηση των επίπλων στις θέσεις τους.

Όλα μας τα έπιπλα διακρίνονται για τις μοντέρνες γραμμές τους οι οποίες αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα ηλεκτρικά είδη του καταστήματός σας. Είναι κατασκευασμένα από μια μεγάλη γκάμα υλικών τα οποία διακρίνονται για το υψηλό design, την ανθεκτικότητα και το μικρό τους κόστος.

Ένα κατάστημα με ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη πρέπει να αποπνέει μια ατμόσφαιρα τεχνολογικής εξέλιξης, έναν μοντερνισμό κάτι το οποίο επιτυγχάνεται άριστα με τα έπιπλα που βρίσκονται στον κατάλογό μας. Χάρη στις μεγάλες συνεργασίες που έχουμε με μεγάλα ονόματα στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε ειδικά για εμάς χαμηλές τιμές σε εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών.

Σταντ προβολής

Διαθέτουμε εξειδικευμένα σταντ προβολής για κινητά τηλέφωνα, tablet και κάθε άλλο είδος ηλεκτρονικού προϊόντος που υπάρχει στο κατάστημά σας. Κατασκευασμένα από μοντέρνα υλικά όπως γυαλί και μέταλλο αναδεικνύουν με μοντέρνο τρόπο τα προϊόντα σας.

Ράφια

Επιτοίχια ράφια γερά και ανθεκτικά με σύγχρονο design είναι η πρόταση της Raffex για ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών. Σχεδιασμένα ώστε να προβάλλουν με άψογο τρόπο μικρές ηλεκτρικές συσκευές όπως βραστήρα, τοστιέρα, ψηστιέρα, χύτρες, μίξερ, μπλέντερ, αποχυμωτές και πολλά άλλα αποτελούν την ιδανική επιλογή για το κατάστημά σας.

Πλάτες slat

Πολυμορφικές και με μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών είναι ιδανικές για να εκθέσετε αξεσουάρ για τηλέφωνα αλλά και διάφορα οικιακά σκεύη. Επιτρέπουν στον πελάτη να δει όλη τη γκάμα των προϊόντων σας εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να απασχολήσει το προσωπικό του καταστήματος.

Βάσεις προβολής

Οι βάσεις προβολής τοποθετούνται μέσα στο χώρο και αποτελούν την ιδανική επιλογή για να προβάλλεται μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγεία, πλυντήρια ρούχων ή πιάτων, κουζίνες, στεγνωτήρια κ.α.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών μέσα στο οποίο θα μπορεί να περιηγηθεί ο πελάτης σχετικά αυτόνομα και μέσα στο οποίο θα γίνει αποτελεσματική προβολή των προϊόντων με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων. Τα έπιπλά μας συνδυάζουν εργονομία και λειτουργικότητα χωρίς να υπολείπονται σε τίποτα στο σχεδιασμό.

Εμπιστευτείτε μας για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας. Τα επαγγελματικά μας ράφια συνδυάζουν την εργονομία μαζί με την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και κυρίως το χαμηλό κόστος!
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.