Σταντ - Προβολές

Η Raffex δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων προσφέροντας ευέλικτες και οικονομικές λύσεις για την παρουσίαση και την αποθήκευση των προϊόντων σας. Ανάμεσα από τους πιο εύκολους τρόπους για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας είναι τα σταντ προβολές.

YD-WS007

Ραφιέρα ποτών σε chrome

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 1220 mm
Πλάτος: 356 mm
Ύψος: 1600 mm

YD-WS006

Ραφιέρα με 4 καλάθια σε chrome

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 915 mm
Πλάτος: 450 mm
Ύψος: 1800 mm

YD-WS001

Ραφιέρα με 4 ραφια σε chrome

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 1220 mm
Πλάτος: 450 mm
Ύψος: 1780 mm

YD-S023

Ραφιέρα με 5 ράφια σε άπρο χρώμα

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 900 mm
Πλάτος: 400 mm
Ύψος: 1800 mm

YD-S024

Σταντ για βιβλία και εφημερίδες

YD-S019

Σταντ με 4 όψης προβολής προίόντων με διάτρητη πλάτη

YD-S021

Σταντ με 4 καλάθια με διατρητή πλάτη

YD-S020A

Σταντ διπλό προβολής προιόντων με 5 καλάθια άσπρο κόκκινο με ρόδες

YD-S020

Σταντ μονό προβολής προιόντων με 5 καλάθια άσπρο κόκκινο με ρόδες

YD-M009

Σταντ προβολής προιόντων με 5 καλάθια μαύρο με ρόδες

Ράφια-Σταντ Προβολές

Κάθε σταντ προβολή εξασφαλίζει τον ιδανικό τρόπο παρουσίασης των προϊόντων σας τραβώντας την προσοχή των πελατών σας εκεί που θέλετε εσείς. Είναι ποιοτικές κατασκευές από ξύλο, πλαστικό ή μέταλλο οι οποίες ξεχωρίζουν για την αισθητική τους και το μικρό τους κόστος. Θα τις βρείτε σε μια σειρά από μεγέθη, σχέδια και χρώματα ώστε να εξυπηρετήσουν μια μεγάλη γκάμα από ανάγκες.

Η εταιρεία μας με μακροχρόνια παρουσία στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού έχει δημιουργήσει μεγάλες συνεργασίες με εταιρείες του εξωτερικού και σας προσφέρει σταντ προβολές σε απίστευτα χαμηλές τιμές χωρίς να υπολείπονται ανθεκτικότητα και αντοχή.

Στον κατάλογό μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε σταντ που είναι κατάλληλα να τοποθετηθούν σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Εκτός από επιδαπέδια σταντ προβολής διαθέτουμε και μια καταπληκτική σειρά από καλοσχεδιασμένα και καλαίσθητα μικρά σταντ ιδανικά για να τα τοποθετήσετε κοντά στο ταμείο ή σε κάποιο ράφι.

Εκμεταλλευτείτε κάθε διαθέσιμο χώρο του καταστήματός σας όσο μικρός και αν είναι αυτός τοποθετώντας προϊόντα που θέλετε να προσέξουν οι πελάτες σας. Βάζοντας ένα προϊόν σε σταντ του προσδίδεται κύρος και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα προσελκύσει τους πελάτες σας.

Τα σταντ μας προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Η ανθεκτική κατασκευή τους συνδυάζεται με το πρωτοποριακό design με τον καλύτερο τρόπο δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

Με τα σταντ προβολής προσφέρουμε στα προϊόντα σας τον τέλειο τρόπο ώστε να κεντρίσουμε το βλέμμα του και να προσηλώσουμε την προσοχή του ακριβώς εκεί που θέλουμε. Ανεξάρτητα από το είδος προϊόντος το οποίο θέλουμε να προωθήσουμε τα σταντ μας σίγουρα θα αναδείξουν την κάθε τους πτυχή.

Μπορούν να τοποθετηθούν και να συναρμολογηθούν εύκολα και γρήγορα προσφέροντας έτσι μια οικονομική λύση για κάθε κατάστημα. Βρίσκουν εφαρμογή σε μια μεγάλη γκάμα καταστημάτων όπως βιβλιοπωλεία, κατάστημα ρούχων και παπουτσιών, καταστήματα με ηλεκτρικά είδη, κατάστημα ειδών οικιακού εξοπλισμού, σούπερ μάρκετ και πολλά άλλα.

Η Raffex προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εξοπλισμού για καταστήματα έχοντας αποκτήσει εμπειρία και γνώσεις μέσα από σεμινάρια και ολοκληρωμένα πρότζεκτ. Η χρήση των σταντ προβολής αποτελεί ένα λειτουργικό και οικονομικό τρόπο για να προωθήσετε τα προϊόντα σας.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.