Αποθήκες Logistics

Οι εταιρείες logistics παρουσιάζουν μια συνεχή άνοδο και ανάπτυξη στην Ελλάδα προσφέροντας χώρους αποθήκευσης παλετοποιημένων ή μη προϊόντων σε χαμηλή τιμή. Επιπλέον διαθέτουν συστήματα ασφαλείας και διαχείρισης προϊόντων τα οποία είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά με συνεπακόλουθο όλο και περισσότεροι να στρέφονται σε αυτές.

Εξοπλισμός για Αποθήκες Logistics

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ράφια - Εξοπλισμοί για Αποθήκες Logistics

Η Raffex με εμπειρία στον εξοπλισμό αποθηκών και logistics σας παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά από εξειδικευμένα συστήματα αποθήκευσης σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Με μεγάλες συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχουμε φέρει στην Ελλάδα εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές.

Τα άψογα σχεδιασμένα ράφια μας διακρίνονται για τη στιβαρότητά τους και την αντοχή τους σε φορτία και καταπονήσεις. Επιπλέον δίνοντας έμφαση στο μακροπρόθεσμο σχεδιασμό δημιουργούμε αποθήκες που προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές ανάλογα με τις επιταγές της αγοράς. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και τις εξατομικευμένες λύσεις έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πελατολόγιο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα συστήματα αποθήκευσης που προσφέρουμε για τις αποθήκες logistics διασφαλίζουν την καλή οργάνωση και την εύκολη πρόσβαση σε παλέτες, χαρτοκιβώτια, πλάκες και οποιοδήποτε άλλο εμπόρευμα αποθηκεύεται. Με άριστη ποιότητα τα συστήματα αποθήκευσης που προσφέρουμε βάζουμε γερά θεμέλια οικονομικά για την αποθήκη σας.

Ένα σωστά σχεδιασμένο σύστημα αποθήκευσης πρέπει να ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες που έχει η αποθήκη με λειτουργικότητα και εργονομία ενώ ταυτόχρονα να δίνει τη δυνατότητα για ευελιξία και μελλοντικές επεκτάσεις. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί με τους πελάτες μας ώστε να καθορίσουμε τις απαιτήσεις σας και να προσφέρουμε ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα σε προσιτό κόστος ενώ τηρούμε όλες τις προδιαγραφές όπως αυτές έχουν θεσπιστεί από την ΕΕ.

Στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε θα βρείτε συστήματα αποθήκευσης τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Συστήματα βαρέως τύπου

Τα ράφια βαρέως και ημιβαρέος τύπου αποτελούν την ιδανική λύση για μια αποθήκη logistic αφού προσφέρουν μεγάλη αντοχή και εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα. Έχοντας ως σκοπό την μέγιστη χρήση των διαθέσιμων αποθηκευτικών χώρων, την αντοχή, την προσαρμοστικότητα σε όλα τα είδη παλέτας και ανυψωτικών μηχανημάτων καλύπτουν με επιτυχία κάθε σας ανάγκη. Επιπλέον επιτρέπουν την γρήγορη και άμεση πρόσβαση στις παλέτες της αποθήκης logistics, την εργονομία και τον εύκολο έλεγχο των αποθεμάτων. Τέλος με τον κατάλληλο σχεδιασμό εκμεταλλεύονται όλη την επιφάνεια και το ύψος της αποθήκης ενώ υπάρχουν ειδικά εξαρτήματα τα οποία επιτρέπουν την πολυπροσαρμοστικότητά τους.

Τα πιο συνηθισμένα συστήματα βαρέως τύπου είναι τα παρακάτω:

Back to back: βρίσκει εφαρμογή τόσο σε στενούς όσο και σε διαδρόμους με μεγαλύτερο πλάτος προσφέροντας μεγάλη ευελιξία ανάλογα με τα μηχανήματα που θα χρησιμοποιηθούν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αυξομείωσης του ύψους των παλετών.

Drive in: ιδανικό για μια αποθήκη που έχει λίγους κωδικούς προσφέροντας υψηλή πυκνότητα αποθήκευσης.

Push back: το σύστημα αυτό δέχεται αρκετά μεγάλο αριθμό κωδικών παλετών σε κάθε επίπεδο δίνοντας γρήγορη πρόσβαση στις παλέτες.

Radio shuttle: το πιο κατάλληλο σύστημα για να αποθηκευτεί μεγάλος αριθμός εμπορευμάτων σε όγκο αλλά και κωδικούς. Με ειδικά συστήματα επιτυγχάνεται η μεταφορά των εμπορευμάτων μειώνοντας σημαντικά το κόστος διαχείρισης.

Live storage: προσφέρουν άριστη αξιοποίηση του αποθηκευτικού χώρου χωρίς τη χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων.

Προβολικά ράφια: η πιο κατάλληλη επιλογή για την αποθήκευση εμπορευμάτων που έχουν μεγάλο μήκος όπως ξύλα, σωλήνες, δοκοί κ.α.

Πατάρια αποθήκης

Εξειδικευμένες στιβαρές κατασκευές με μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις και τα βάρη τα οποία δίνουν τη δυνατότητα της αύξησης της χωρητικότητας της αποθήκης logistics με χαμηλό κόστος. Είναι η ιδανική λύση για όσους διαθέτουν ανεκμετάλλευτο ύψος.

Ραφοπάταρα

Επιτρέπουν τη λήψη μικρών αντικειμένων χειροκίνητα και αποτελούν την πιο οικονομική μέθοδο για να αυξήσετε τον αποθηκευτικό σας χώρο. Είναι ευέλικτες κατασκευές που δημιουργούνται από τη σύνδεση στοιχείων και παρουσιάζουν μεγάλη προσαρμοστικότητα.

Ράφια ελαφρού τύπου

Ο τύπος αυτός ραφιών δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε άριστα το ύψος του χώρου προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε κάθε κωδικό. Έχει πολύ χαμηλό κόστος ενώ η συναρμολόγηση γίνεται πολύ γρήγορα δίνοντας έτσι άμεση λύση. Επιπλέον διαθέτει πολλά αξεσουάρ τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από ανάγκες.

 

Εμπιστευτείτε μας για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας. Τα επαγγελματικά μας ράφια συνδυάζουν την εργονομία μαζί με την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και κυρίως το χαμηλό κόστος!
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.