Καρότσια Τροφοδοσίας Μεταφοράς

Από τον πλήρη κατάλογο που διαθέτει η Raffex δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα καρότσια τροφοδοσίας σε χαμηλή τιμή. Τα εξειδικευμένα αυτά καρότσια είναι ιδανικά για την τροφοδοσία καταστημάτων και αποθηκών προσφέροντας ευκολία και άνεση στη μεταφορά.

YD-L007

Καρότσι τροφοδοσίας εμπορευμάτων τροχήλατο, τρεις συρμάτινες πλευρές,πόρτα 850Χ670Χ1750

YD-L006

Καρότσι τροφοδοσίας εμπορευμάτων τροχήλατο με δύο συρμάτινες πλευρές σε διστάσεις 850Χ670Χ1750

YD-L005

Καρότσι τροφοδοσίας εμπορευμάτων τροχήλατο με τρεις συρμάτινες πλευρές και αναδιπλούμενο σε διαστάσεις 1100Χ800Χ1700

YD-L004

Καρότσι τροφοδοσίας εμπορευμάτων τροχήλατο με τρεις συρμάτινες πλευρές, πόρτα και καπάκι οροφής, σε διάστάσεις 850Χ700Χ1750

YD-L003

Καρότσι τροφοδοσίας εμπορευμάτων τροχήλατο με τρεις συρμάτινες πλευρές και ράφι σε διάστάσεις 830Χ705Χ1730

YD-L002

Καρότσι τροφοδοσίας εμπορευμάτων τροχήλατο με τρεις συρμάτινες πλευρές σε διάστάσεις 830Χ700Χ1740

YD-L001

Καρότσι τροφοδοσίας εμπορευμάτων τροχήλατο με δύο συρμάτινες πλευρές,ιμάντας προστασίας σε διάστάσεις 850Χ670Χ1750

Καρότσια Τροφοδοσίας Μεταφοράς Βαρέως & Ελαφρού Τύπου

Θα τα βρείτε σε δύο κατηγορίες βαρέως και ελαφρού τύπου. Η κάθε μια έχει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά ανάλογα με τη χρήση για την οποία προορίζεται και το κόστος τους είναι προσιτό. Όλα τα καρότσια τροφοδοσίας – μεταφοράς είναι εισαγωγής από επώνυμες εταιρίες του εξωτερικού και ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους.

Η χρήση τους γίνεται κυρίως σε αποθήκες, σούπερ μάρκετ, μεγάλα καταστήματα και όπου αλλού χρειάζεται να μεταφέρεται συχνά μεγάλος όγκος προϊόντων γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Χάρη στον σύγχρονο σχεδιασμό τους και τις εργονομικές ρόδες τους, κινούνται εύκολα και παρουσιάζουν μεγάλη ευελιξία κινήσεων.

Η στιβαρή κατασκευή των καροτσιών τροφοδοσίας αποτελεί το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό τους, ενώ χάρη στην ισχυρή συγκόλληση στις αρθρώσεις καθώς και το φινίρισμά τους προστατεύει τα καρότσια από τις καταπονήσεις και τη σκουριά.

Χάρη στην ανθεκτικότητα που έχουν και τα ποιοτικά υλικά κατασκευής οι ανάγκες τους για συντήρηση είναι αμελητέες. Ο προσεγμένος σχεδιασμός, οι εργονομικές λαβές και η λειτουργικότητά τους τα καθιστούν απαραίτητα όπου υπάρχει ανάγκη για συχνή μεταφορά προϊόντων.

Η εταιρεία Raffex σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια στα καρότσια τροφοδοσίας και μεταφοράς η οποία καλύπτει με επιτυχία κάθε ανάγκη που έχετε στο κατάστημα και την αποθήκη σας σε ανταγωνιστική τιμή.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.