Πάγκοι Προβολής Προϊόντων

Στον κατάλογο της Raffex σας περιμένει μια ολοκληρωμένη γκάμα από πάγκους προβολής προϊόντων υψηλού design. Οι πάγκοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι προώθησης κάθε καταστήματος προβάλλοντας τα προϊόντα σας στους πελάτες σας με άριστο τρόπο.

-
YD-N004

Καλαθούνα εμπορευματων με ρόδες με διαστάσεις 900Χ600Χ800

YD-N009

Τραπέζι προβολής προϊόντων με δύο ράφια, με διαστάσεις 900Χ900Χ850mm

YD-N010

Τραπέζι προβολής προϊόντων σε κόκκινο χρώμα και ντουλάπι, με διαστάσεις 1000Χ800Χ850mm

YD-N008

Τραπέζι προβολής προϊόντων σε κόκκινο χρώμα με συρματινο καλάθι και ρόδες σε διαστάσεις 1200Χ800Χ850mm

YD-N002

Τραπέζι προβολής προϊόντων με συρματινο καλάθι, με διαστάσεις 1200Χ800Χ850mm

YD-N001

Τραπέζι προβολής προϊόντων με συρματινο καλάθι, κόκκινα ποδαρικά με διαστάσεις 1200Χ800Χ850mm

Πάγκοι Προβολής για την καλύτερη προώθηση των Προϊόντων σας

Θα τους βρείτε σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη ώστε να δώσουν στο χώρο σας μια ξεχωριστή αισθητική σε οικονομική τιμή ενώ ταυτόχρονα να αναδείξουν τα προϊόντα σας. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε καταστήματα όπου τα προϊόντα είναι εύθραυστα ή μεγάλης αξίας όπως καταστήματα οπτικών, κοσμηματοπωλεία, καταστήματα ηλεκτρονικών κ.α. καθώς δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να παρατηρήσει το προϊόν χωρίς να χρειαστεί να βγει αυτό από τον πάγκο προβολής.

Κατασκευάζονται από διάφορα υλικά όμως οι συνδυασμός που συνήθως προτιμάται είναι το ξύλο με γυαλί. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι άριστης ποιότητας με αντοχή και ανθεκτικότητα ενώ ο σχεδιασμός του πάγκου προβολής είναι τέτοιος ώστε να εξασφαλίζει εργονομία και λειτουργικότητα.

Όπως όλα τα κομμάτια του εξοπλισμού μας έτσι και οι πάγκοι προβολής έρχονται στην Ελλάδα με πολύ μικρό κόστος. Η υψηλή αισθητική τους καθώς και η άριστη ποιότητα τα καθιστούν την καλύτερη επιλογή για κάθε κατάστημα που θέλει να προβάλει τα προϊόντα του και να αυξήσει την εμπορική του αξία.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.