Συστήματα Εισόδου & Οριοθέτηση Χώρου

Η οριοθέτηση του χώρου καθώς και μια σειρά από συστήματα εισόδου δημιουργούν ένα περιβάλλον λειτουργικό σε κάθε μεγάλο κατάστημα. Η Raffex συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα εξοπλισμού αυτού του τύπου σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

-
YD-072

Κολώνες οριοθέτησης χώρου για μεγαλύτερη απόσταση

ΥD-071

Κολώνα οριοθέτησης χώρου

YD-070

Πόρτες κατεύθυνσης εισόδου

YD-069

Πορτάκια εισόδου

YD-068

Πόρτα εισόδου

Λειτουργικό περιβάλλον για κάθε μεγάλο κατάστημα

Στον κατάλογό μας θα βρείτε μια σειρά από κολώνες οριοθέτησης χώρου σε διάφορα σχέδια όλες σε μικρό κόστος. Οι κολώνες μας είναι κατασκευασμένες από υλικά ποιότητας τα οποία εγγυώνται μακροχρόνια χρήση ενώ ταυτόχρονα είναι λειτουργικές προσφέροντας ευκολία και ευελιξία στο προσωπικό. Διαθέτουμε επίσης κολώνες οριοθέτησης χώρου με εκτεινόμενη ταινία καθώς και συστήματα επιτοίχιας οριοθέτησης θα οποία είναι άκρως εργονομικά.

Επιπλέον διαθέτουμε μηχανικά και ηλεκτρικά πορτάκια, αυτόματα και χειροκίνητα, καθώς και τουρνικέ για σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ ή κάθε άλλο κατάστημα. Με τα συστήματα εισόδου εξασφαλίζεται η ομαλή ροή των πελατών ενώ με αυτά μπορείτε να αποτρέψετε με εύκολο και καλαίσθητο τρόπο τα σημεία που δεν επιθυμείτε οι πελάτες σας να έχουν πρόσβαση.

Τα συστήματα εισόδου καθώς και οριοθέτησης χώρου είναι εξαιρετικά οικονομικά ενώ ο σχεδιασμός τους είναι μοντέρνος κάνοντάς τα να ταιριάζουν σε κάθε είδος επιχείρησης προσδίδοντάς της κύρος.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.