Είδη Σήμανσης Τιμών

Όσο σημαντική είναι για την προώθηση ενός προϊόντος η σωστή προβολή του άλλο τόσο είναι ο σωστός τρόπος με τον οποίο θα γίνει η σήμανση της τιμής. Για το λόγο αυτό στον κατάλογο της Raffex θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε είδη σήμανσης τιμών με πρωτοποριακό σχεδιασμό.

-
YD-T027

Ταμπέλα τιμών με βάση

YD-T026

Ταμπέλα τιμών με βάση τετράγωνη

YD-T025

Στήριξη τιμών με κλιπς με βάση

YD-T024

Στήριξη τιμών με κλιπς

YD-T023

Ταμπέλα τιμών με κλιπς με στήριγμα ελατήριο

YD-T022

Ταμπέλα τιμών με κλιπς

YD-T021

Ταμπέλα τιμών με κλιπς

YD-T020

Ταμπέλα τιμών με κλιπς ορθογώνιο

YD-T019

Πινακίδα τιμών εκπτώσεων ορθογώνιο με δυνατότητα επιλογής αριθμών

YD-T018

Πινακίδα τιμών ορθογώνιο με δυνατότητα επιλογής αριθμών

Σήμανση Τιμής για σωστή προβολή προϊόντων

Όλα τα είδη σήμανσης τιμών είναι άριστης ποιότητας και κατασκευάζονται από υλικά τα οποία εγγυώνται μακροχρόνια χρήση χωρίς φθορές. Ανάμεσά τους θα βρείτε:

ταμπελάκια τιμών στικ: θα τα βρείτε σε διάφορα σχέδια και χρώματα ενώ είναι κατάλληλα και για τρόφιμα

κάρτες τιμών: πάνω στις κάρτες τιμών αναγράφεται την τιμή αλλά και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Κομψές και στυλάτες αποτελούν έναν ευφάνταστο τρόπο για να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας.

κλιπ τιμών: εύχρηστα και λειτουργικά τοποθετούνται σε σημεία που δεν υπάρχει χώρος όπως στο χείλος ενός δίσκου ή σε ένα ράφι.

Αυτοκόλλητες ετικέτες: οι αυτοκόλλητες ετικέτες είναι η απόλυτη λύση για χώρους όπου δεν μπορείτε να τοποθετήσετε κάτι άλλο. Είναι πλαστικοποιημένες και επανεγγράψιμες για μέγιστη οικονομία.

Σταντάκια και βάσεις: τοποθετούνται μπροστά στο προϊόν και συγκρατούν το καρτελάκι με την τιμή του προϊόντος.

Ακρυλικές εντυποθήκες: θα τις βρείτε σε διάφορες διαστάσεις και σχέδια και σε αυτές μπορείτε να γράψετε τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων σας

ετικετογράφοι και διάφορα αναλώσιμα: όλοι μας οι ετικετογράφοι ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητά τους και την εργονομία τους. Είναι οικονομικοί άριστης κατασκευής και κατάλληλοι για μακροχρόνια χρήση. Θα βρείτε επίσης μια πλήρη σειρά από αναλώσιμα όπως μελάνια και αυτοκόλλητες ετικέτες σε διάφορα σχέδια.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.