Μεταλλικά Καρότσια

Τα μεταλλικά καρότσια της Raffex διακρίνονται για τον εργονομικό τους σχεδιασμό, την εμφάνιση και τη χαμηλή τιμής τους. Η εταιρεία μας φέρνει τώρα στην Ελλάδα και στους πελάτες της ποιοτικά μεταλλικά καρότσια πολύ φθηνά!!

-
YD-J008

Καρότσι με καλάθι σε διαστάσεις 490Χ390Χ940mm

YD-J007

Καρότσι με καλάθι σε διαστάσεις 560Χ410Χ940mm

YD-J006

Καρότσι με καλάθι σε διαστάσεις 560Χ410Χ940mm

YD-J005

Καρότσι με καλάθι σε διαστάσεις 560Χ430Χ970mm

YD-J004

Καρότσι με καλάθι σε χρώμιο

YD-J003

Kαρότσι με πλέγμα καλάθι

YD-J002

Καρότσι με τρία καλάθια

YD-J001

Καρότσι με καλάθι

YD-D-180L

Καρότσι μεταλλικό με πλαστικές προστατευτικές γωνίες σε πορτοκαλί χρώμα

YD-C-150L

Καρότσι μεταλλικό με πλαστικές προστατευτικές γωνίες

Μεταλλικά καρότσια αγοράς

Τα βασικά στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ένα μεταλλικό καρότσι για να μπορέσει ο πελάτης να απολαύσει τα ψώνια του και να ψωνίσει περισσότερο και με ευχαρίστηση είναι η ευκολία στην κίνηση καθώς και η ευελιξία τους. Η σειρά μας μεταλλικών καροτσιών της Raffex διαθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ενώ επιπλέον θα τα βρείτε εξαιρετικά οικονομικά.

Η αξιοπιστία, η αντοχή και η λειτουργικότητα ενός καροτσιού φαίνονται όταν αυτό ξεκινάει να γεμίζει και να βαραίνει. Τα εξαιρετικά ελαφριά καρότσια μας είναι ανθεκτικές κατασκευές με στιβαρότητα. Επιπλέον σε περίπτωση που λερωθούν πλένονται εξαιρετικά εύκολα.

Τα καρότσια μας θα τα βρείτε σε μια πληθώρα μεγεθών και σχεδίων ώστε να ταιριάξουν στο ύφος και το στυλ της επιχείρησής σας. Παρότι τα μεταλλικά καρότσια ξεκίνησαν από τα σούπερ μάρκετ γρήγορα κατέκτησαν περίοπτη θέση στον εξοπλισμό διαφόρων καταστημάτων αφού επιτρέπουν στον πελάτη να ψωνίσει εύκολα μεγάλη ποσότητα προϊόντων.

Τα άριστης ποιότητας εργονομικά καρότσια μας δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών για τους πελάτες σας προσφέροντας ευκολία κατά τη διάρκεια της περιήγησις σας εντός του καταστήματος.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.