Κλούβες - Καλαθούνες

Ένα από τα πλέον απαραίτητα κομμάτια εξοπλισμού για κάθε κατάστημα είναι οι μεταλλικές καλαθούνες ή κλούβες. Θα τις δείτε σε όλο και περισσότερα καταστήματα και είναι ιδανικές για την τοποθέτηση μεγάλου όγκου προϊόντων τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα.

-
YD-Ρ001

Καλάθι συρμάτινο προβολής προϊόντων με διαστάσεις 1000Χ670Χ400

YD-K005

Καλαθούνα εμπορευμάτων με διαστάσεις 550Χ550Χ770mm

YD-K001

Καλαθούνα εμπορευμάτων με διαστάσεις 1200Χ1000Χ890mm

YD-K006

Καλαθούνα εμπορευμάτων με διαστάσεις 1200Χ800Χ800mm

Κλούβες - Καλαθούνες Μεταλλικές

Τα περισσότερα μοντέλα από καλαθούνες μεταλλικές που θα βρείτε στον κατάλογο της Raffex διαθέτουν ρόδες οι οποίες επιτρέπουν την εύκολη μετακίνησή τους. Όλα τα μεταλλικά στοιχεία συνδέονται μεταξύ τους με ισχυρή συγκόλληση και το ειδικό φινίρισμα τα προστατεύει από την εμφάνιση σκουριάς.

Οι καλαθούνες είναι ιδανικές για να τοποθετήσετε προϊόντα σε κεντρικά σημεία του καταστήματος τα οποία θέλετε να προσελκύσουν το βλέμμα των πελατών σας. Διαθέτουμε μεταλλικές κλούβες σε διάφορα μεγέθη για να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη και σε πρωτότυπα σχέδια πάντα σε χαμηλό κόστος.

Τοποθετήστε στις μεταλλικές καλαθούνες μεγάλο όγκο από μαξιλάρια, μπάλες, λούτρινα παιχνίδια, εποχιακά είδη και πολλά άλλα και αφήστε τους πελάτες σας να διαλέξουν αυτά που θέλουν εύκολα και γρήγορα.

Όλες μας οι καλαθούνες είναι εύχρηστες και εργονομικές ενώ παρουσιάζουν μεγάλη ευελιξία. Θα τις βρείτε σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα παιχνιδιών, καταστήματα αθλητικών ειδών, βιβλιοπωλεία και πολλά άλλα.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.