Παιδικά Καρότσια

Μία νέα τάση στον χώρο των καροτσιών για καταστήματα είναι τα ειδικά σχεδιασμένα καρότσια για παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να απολαύσουν την εμπειρία του καταστήματός μας όσο και οι γονείς τους! Και φυσικά όσο πιο ήσυχα και πιο καλά περνάνε τα παιδιά στο σούπερ μάρκετ ή στο κατάστημά μας τόσο περισσότερο χρόνο θα περνάνε εκεί.

YD-G005

Παιδικό μεταλλικό καρότσι

YD-G004

Παιδικό μεταλλικό καρότσι

YD-G003

Παιδικό μεταλλικό καρότσι

YD-1008

Καρότσι με ενσωματωμένο παιδικό αυτοκινητάκι σε πράσινο χρώμα

YD-1007

Καρότσι με ενσωματωμένο παιδικό αυτοκινητάκι σε ροζ χρώμα

Παιδικά Καρότσια αγοράς

Βασικό χαρακτηριστικό ενός παιδικού καροτσιού είναι να χωράει αρκετά μεγάλο όγκο αντικειμένων και παράλληλα να κινείται με ευκολία στους διαδρόμους του καταστήματος. Για να γίνει αυτός ο συνδυασμός απαιτείται τα καρότσια να έχουν σωστό και εργονομικό σχεδιασμό ο οποίος να επιτρέπει ευελιξία στις κινήσεις.

Η Raffex διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε παιδικά καρότσια ποιότητας σε προσιτή τιμή. Χάρη στις συνεργασίες που έχουμε δημιουργήσει με μεγάλους κατασκευαστές του εξωτερικού έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε παιδικά καρότσια σε πολύ χαμηλό κόστος.

Συνήθως τα παιδικά καρότσια θα τα βρούμε σε σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ όμως δειλά ξεκινούν να κάνουν την εμφάνισή τους και αλλού. Εκτός από το κλασσικό καρότσι με το πτυσσόμενο κάθισμα θα βρείτε και διάφορα άλλα οικονομικά σχέδια όπως αυτοκινητάκια, ζωάκια και άλλα που σίγουρα θα ενθουσιάσουν το κάθε παιδί.

Δημιουργήστε στο κατάστημά σας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών για όλη την οικογένεια με τα παιδικά καρότσια μας. Λειτουργικά και με σωστό σχεδιασμό δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο κατάστημά σας δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο που ξεχωρίζει.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.