Αξεσουάρ Καροτσιών

Στον κατάλογό μας θα βρείτε μια σειρά από απαραίτητα αξεσουάρ για τα καρότσια αγορών τα οποία έχουν σκοπό να κάνουν τη χρήση τους πιο εύκολη ενώ παράλληλα να διαφημίσουν την εταιρεία σας.

-
Trolley-Accessories

Εξαρτήματα καροτσιών

Coin-Locks

Κλειδαριά καροτσιών με νόμισμα

Αξεσουάρ - Παρελκόμενα Καροτσιών

Όλα μας τα αξεσουάρ είναι άριστης ποιότητας και θα τα βρείτε σε χαμηλή τιμή στο νέο κατάλογο της Raffex. Με σεβασμό στους πελάτες μας και εκτιμώντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν φέρνουμε κοντά σας μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για εσάς.

Σε όλα μας τα καρότσια προσαρμόζονται ειδικοί κερματοδέκτες. Σκοπός τους είναι ο πελάτης να τοποθετεί ένα νόμισμα σε αυτόν και να απασφαλίζει το καρότσι, το οποία στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψει στη θέση του ώστε να πάρει πίσω το κέρμα που τοποθέτησε. Όλοι μας οι κερματοδέκτες είναι εύχρηστοι και οικονομικοί ενώ προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε τύπο καροτσιού.

Ένα άλλο σημαντικό αξεσουάρ είναι οι πλαστικές επικαλύψεις οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν στις χειρολαβές ή στα πλαϊνά των καροτσιών και τα οποία αναγράφουν το λογότυπο της εταιρείας σας. Είναι ένα εύκολος τρόπος για να προωθήσετε και να διαφημίσετε το κατάστημά σας και το κόστος τους είναι πολύ μικρό.

Τέλος σε περίπτωση που χαλάσουν οι ρόδες από κάποιο από τα καρότσια σας έχετε τη δυνατότητα να πάρετε από εμάς ανταλλακτικά ώστε να μη χρειαστεί να γίνει αλλαγή ολόκληρου του καροτσιού.

Όλα μας τα αξεσουάρ είναι ποιοτικά και εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να διευκολύνουν στο μέγιστο τις αγορές των πελατών σας και να τους προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο κατάστημά σας.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.