Σύστημα radio shuttle
sistima-radio-shuttle

ΣΥΣΤΗΜΑ RADIO SHUTTLE

To Shuttle είναι ένα αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα μεταφοράς παλέτας που τρέχει πάνω σε οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένα ράφια για τη φόρτωση και εκφόρτωση παλετών.

ΣΥΣΤΗΜΑ RADIO SHUTTLE

To Shuttle είναι ένα αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα μεταφοράς παλέτας που τρέχει πάνω σε οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένα ράφια για τη φόρτωση και εκφόρτωση παλετών.

 

Αποτελείται από ένα προγραμματιζόμενο όχημα-robot που μεταφέρεται μεταξύ των επιπέδων των ραφιών μέσω ενός κλασσικού περονοφόρου ,βελτιστοποιώντας το χρόνο του εργατικού δυναμικού.

Για παράδειγμα: ο χειριστής του περονοφόρου θέλει να ανακτήσει έναν αριθμό παλετών από ένα συγκεκριμένο τούνελ. Για να το πράξει, τοποθετεί το Shuttle στην αρχή του τούνελ και δίνει την κατάλληλη εντολή μέσω του τηλεχειριστήριου που συνοδεύει το σύστημα.

 

To Shuttle δίνει στον οδηγό τη δυνατότητα να ασκεί και άλλα καθήκοντα ,θέλουμε το Shuttle σε άλλο επίπεδο ραφιών μεταφέρεται με τη χρήση ενός περονοφόρου.

Δυνατότητα ενσωμάτωσης της πλατφόρμας shuttle στο σύστημα μας.
– FIFO : μεταφορά παλέτων στην τελική θέση αποθήκευσης και ανάκτηση αυτών από τις αντίθετες πλευρές.
– LIFO : μεταφορά παλετών στην αρχική θέση αποθήκευσης και ανάκτηση αυτών από την ίδια πλευρά.

*Κατά τη μετακίνηση (IN/OUT) των παλετών, το Shuttle κινείται πίσω για την πρόληψη ζημιών.
*Μετακίνηση των παλετών στο σημείο συλλογής ‘’LIFO ή FIFO’’. *Αλλαγή πλευράς : το Shuttle τρέχει κάτω από τις παλέτες σε αντίθετες κατευθύνσεις στις εφαρμογές FIFO (στροφή στην αρχική θέση).
*Λειτουργία καταμέτρησης παλετών : το Shuttle τρέχει κάτω από τις παλέτες και κάνει την καταμέτρηση τους.
*Χαμηλή μπαταρία ˂40% το Shuttle δεν εκτελεί κανένα κύκλο και στέλνει μήνυμα προς το τηλεχειριστήριο.
*Ανίχνευση της θέσης του Shuttle στο τούνελ.
*Λειτουργία ανάκτησης : χειροκίνητη αφαίρεση με γρύλο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ας συνεργαστούμε

Εξοπλισμός, οργάνωση, διαμόρφωση και αποτύπωση – σχεδιασμός για όλους τους τύπους καταστημάτων και επαγγελματικούς χώρους.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.