Ηλεκτρικά

Σήμερα που οι ρυθμοί της ζωής είναι εξαιρετικά γρήγοροι απαιτούμε ταχύτητα εξυπηρέτησης σε κάθε κατάστημα και κυρίως την ώρα που θέλουμε να πληρώσουμε. Αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει όταν το κατάστημα διαθέτει ένα σύγχρονο ηλεκτρικό ταμείο του οποίου ο εργονομικός σχεδιασμός επιτρέπει τη γρήγορη εξυπηρέτηση.

YD-R0006

Ταμείο ηλεκτρικό μεταλλικό σε άσπρο χρώμα

YD-R0005

Ταμείο ηλεκτρικό μεταλλικό με ιμάντα κύλισης σε άσπρο και κόκκινο χρώμα

YD-R0004

Ταμείο ηλεκτρικό μεταλλικό με ιμάντα κύλισης σε απομίμηση ξύλου

YD-R0003

Ταμείο μεταλλικό με ιμάντα κύλισης σε μπλε χρώμα

YD-R0002

Ταμείο ηλεκτρικό μεταλλικό με ιμάντα κύλισης σε άσπρο χρώμα

YD-R0001

Ταμείο ηλεκτρικό μεταλλικό με ιμάντα κύλισης

Ηλεκτρικά ταμεία καταστημάτων

Στον κατάλογο της Raffex θα βρείτε μια σειρά από ηλεκτρικά ταμεία τα οποία εκτός από το μοντέρνο σχεδιασμό προσφέρουν εργονομία και μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης. Οι συνεργασίες μας με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού μας δίνουν τη δυνατότητα να φέρουμε στην Ελλάδα σύγχρονα ηλεκτρικά ταμεία με πολύ χαμηλή τιμή.

Τα ηλεκτρικά μας ταμεία είναι κατάλληλα για κάθε είδος καταστήματος όπως σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, κατάστημα οικιακών ειδών, βιβλιοπωλεία, κατάστημα με ηλεκτρικά είδη και πολλά άλλα. Μια πληθώρα χαρακτηριστικών όπως κυλιόμενοι ιμάντες, θέση για υπολογιστή κ.α. τους προσφέρουν μια πολυμορφική προσαρμοστικότητα και τα καθιστούν κατάλληλα να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά τα οποία προσδίδουν αντοχή και ανθεκτικότητα είναι κατάλληλα για μακροχρόνια χρήση ενώ επιπλέον το κόστος τους είναι πολύ χαμηλό. Στην ολοκληρωμένη μας συλλογή σε οικονομική ηλεκτρικά ταμεία σίγουρα θα βρείτε το σωστό για την επιχείρησή σας!

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.