Βιομηχανικές Πλατφόρμες - Τροχήλατες Σκάλες

Στον κατάλογο της εταιρείας μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από τροχήλατες σκάλες αποθήκης σε πολύ οικονομικές τιμές. Όλες οι σκάλες μας κατασκευάζονται από μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού και εισάγονται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Raffex σε μικρό κόστος.

-
tve-vega
ttp-telepro
tkpn-keypro
tepc-lexor
tepl-ruton
epn-esperon
vista
springo
radore
montana

Πρόσβαση σε βυτία και άλλα οχήματα μεγάλου ύψους, εύκολη μεταφορά με τροχούς, ακινησία με σταθεροποιητές και ασφάλεια με ειδικά κιγκλιδώματα.

Βιομηχανικές Πλατφόρμες - Τροχήλατες Σκάλες για Αποθήκη - λειτουργικότητα και ασφάλεια

Η λειτουργικότητα και η ασφάλεια αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ποιοτική τροχήλατη σκάλα αποθήκης. Όλες μας οι σκάλες είναι εύχρηστες και η μετακίνησή τους είναι ιδιαίτερα εύκολη. Χάρη στις ρόδες που διαθέτουν η μετακίνησή τους γίνεται εύκολα και γρήγορα. Είναι άριστης ποιότητας με αποτέλεσμα να είναι ανθεκτικές και μεγάλης αντοχής ώστε να αντέχουν στη συχνή χρήση.

Μια καλή σκάλα ποιότητας κάνει την εργασία στον χώρο της αποθήκης ευκολότερη και κυρίως πιο ασφαλή. Η συχνή μετακίνηση της σκάλας θεωρείται δεδομένη για αυτό και οι εξειδικευμένες μας σκάλες είναι ιδανικές για μακροχρόνια χρήση χωρίς να υπάρχει ανάγκη για συχνή συντήρηση. Επιπλέον το κόστος τους είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Η ασφάλεια που προσφέρουν οι σκάλες μας είναι ιδιαίτερα σημαντική ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως πολλές φορές οι παραγγελίες πρέπει να εκτελούνται με ταχύτητα. Χρησιμοποιώντας τις σκάλες μας μειώνεται ο κίνδυνος των ατυχημάτων χάρη στην ειδική κατασκευή τους η οποία κάνει αυτόματη επαναφορά σε περίπτωση που βγει εκτός ισορροπίας. Επιπρόσθετα όλες μας οι σκάλες έχουν αντιολισθητική επίστρωση.

Για όποια απορία έχετε σε σχέση με τις τροχήλατες σκάλες αποθήκης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό μας και εμείς σίγουρα θα σας τη λύσουμε.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.