Σκάλες - Σκαλωσιές

Παρέχουμε σκάλες και συστήματα σκαλωσιάς κορυφαίας ποιότητας. Κατανοούμε ότι η ασφάλεια, η ανθεκτικότητα και η αποτελεσματικότητα είναι κρίσιμοι παράγοντες όταν πρόκειται για την επιλογή του σωστού εξοπλισμού για το έργο σας, και γι’ αυτό προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που πληρούν τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα.

Βιομηχανικές Πλατφόρμες - Τροχήλατες Σκάλες για Αποθήκη - λειτουργικότητα και ασφάλεια
Σκάλες κατάλληλες για καταστήματα και για οικιακή χρήση
Σκαλωσιές αλουμινίου για αποθήκες - η απόλυτη εργονομία

Σκάλες και Σκαλωσιές για αποθήκες

H Raffex εξειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στον εξοπλισμό των επιχειρήσεών σας παρέχοντας καινοτόμες σκάλες και σκαλωσιές πρώτης ποιότητας. Η εταιρεία μας προσφέρει με μεγάλη επιτυχία στους πελάτες της τον απαραίτητο σχεδιασμό του καταστήματός τους και μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που μπορούν να αναδείξουν τον χώρο των καταστημάτων τους. Η οργάνωση και ο εφοδιασμός των επαγγελματικών σας χώρων πραγματοποιείται από την εταιρεία μας πάντα με επαγγελματισμό και εμπειρία σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η διαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με τα κατάλληλα είδη σκάλας ή σκαλωσιάς που είναι απαραίτητα για το κατάστημά σας γίνεται σε πολύ οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές προσφέροντας τα καλύτερα αποτελέσματα και την πρακτικότητα που αναζητάτε.

Η εταιρεία μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό σάς προσφέρει μία ποικιλία από σκαλωσιές και σκάλες που είναι επαγγελματικές ή τροχήλατες, αναλόγως με τις ανάγκες του κάθε καταστήματος. Οι επαγγελματικές και οι τροχήλατες σκάλες είναι απαραίτητες για χώρους όπως αποθήκες, πολυκαταστήματα ή σουπερμάρκετ όπου υπάρχει πληθώρα από ράφια μεγάλου ύψους και είναι απαραίτητη η εύκολη πρόσβαση σε αυτά από τους εργαζόμενους αυτών των επιχειρήσεων. Η απογραφή των προϊόντων μιας αποθήκης και ο εξοπλισμός των ραφιών με αυτά μπορεί πλέον να γίνεται εύκολα χάρη στις επαγγελματικές σκάλες της εταιρείας μας που μετακινούνται και τοποθετούνται γρήγορα και με μεγάλη ευκολία στο κάθε επιθυμητό σημείο.

Οι σκάλες και οι σκαλωσιές με τις οποίες σάς εξοπλίζει η Raffex διακρίνονται για την ποιότητα και την αντοχή τους όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα έπιπλα επαγγελματικού εξοπλισμού που παρέχει η εταιρεία μας. Κατασκευάζονται από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα και είναι διαμορφωμένες εργονομικά ώστε να διευκολύνουν την εργασία σας μέσα σε μεγάλες αποθήκες ή σουπερμάρκετ. Οι σκάλες μας είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά μεγάλης ποιοτικής αξίας και σύμφωνα με τα εγγυημένα διεθνή κατασκευαστικά πρότυπα. Οι σκαλωσιές της Raffex είναι εξίσου φτιαγμένες από τα πιο γερά και ποιοτικά υλικά που προσφέρουν εγγύηση για την ασφάλειά σας και την αποτελεσματικότητα της καθημερινής χρήσης τους. Όλος ο εξοπλισμός και οι υπηρεσίες τις οποίες αναλαμβάνει να σάς παρέχει η εταιρεία μας μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες και διατίθεται πάντα σε πολύ προσιτό κόστος.

Οι επαγγελματικές σκάλες της Raffex που βρίσκονται στη λίστα με τα ποιοτικότερα προϊόντα της εταιρείας μας είναι ιδανικές και ιδιαίτερα χρήσιμες τόσο για τα καταστήματα όσο και για ιδιωτική και οικιακή χρήση. Η ανθεκτικότητα των σκαλών μας οφείλεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες των προϊόντων μας. Εξασφαλίζουμε για τις σκάλες και τις σκαλωσιές μας τη σταθερότητα και τη μεγάλη αντοχή τους στο πέρας του χρόνου ακόμη και μετά από επαναλαμβανόμενη μακροχρόνια χρήση δίχως να καταπονούνται. Οι επαγγελματικές σκάλες μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και είδη και είναι αναδιπλούμενες αλλά και πτυσσόμενες ώστε να προσαρμόζονται καταλλήλως στο κάθε επιθυμητό περιβάλλον χρήσης τους. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε όλα τα είδη σκάλας που διαθέτουμε και να διαλέξετε αυτές που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μπορείτε να επιλέξετε από πολύ χαμηλές έως πολύ ψηλές σκάλες αλουμινίου σύμφωνα με αυτό που χρειάζεται το δικό σας κατάστημα.

Οι τροχήλατες σκάλες μας προσφέρονται επίσης σε πολύ οικονομική τιμή. Διακρίνονται σε μεγάλες ρυθμιζόμενες τροχήλατες πλατφόρμες με φαρδιά σκαλιά ή σε μικρότερου μεγέθους τροχήλατα σκαλοπάτια. Οι ψηλότερες σκάλες είναι απαραίτητες για την πρόσβαση σε μεγάλα οχήματα ενώ οι μικρότερες βοηθούν την πρόσβαση σε ράφια όσο δυσπρόσιτο κι αν είναι το κάθε σημείο του καταστήματος ή της αποθήκης σας. Το ύψος τους μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα με μηχανισμό τροχαλίας. Είναι απαραίτητες για τα ψηλά βυτιοφόρα ή τα δεξαμενόπλοια. Διακρίνονται για τα προστατευτικά πλαϊνά κιγκλιδώματα που χρησιμοποιούνται ως λαβές για ασφαλέστερη και άνετη ανάβαση και κατάβαση, σταθερότητα και προστασία. Τα διπλά κάγκελα είναι χαρακτηριστικό των τροχήλατων σκαλών ενώ η δυνατότητα κλειδώματός τους λειτουργεί ως αντιολισθητικό φρένο στο επιθυμητό σημείο και προσφέρει επιπλέον σταθερότητα, ακινησία και ασφάλεια για τον εργαζόμενο που την χρησιμοποιεί. Από κάτω υπάρχουν περιστρεφόμενες ρόδες που καθιστούν ιδιαίτερα εύκολη, άμεση και δίχως κόπο και κούραση τη μεταφορά αυτής της τόσο εύχρηστης σκάλας.

Οι σκαλωσιές με τις οποίες σάς εξοπλίζει η Raffex αντέχουν στη μακροχρόνια και συχνή χρήση, διακρίνονται για την σταθερότητα, την ασφάλεια και την ισορροπία τους και χάρη σε αυτές μειώνονται τα πιθανά εργατικά ατυχήματα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και αναγκαίες για οποιαδήποτε κατασκευαστική εργασία και παρέχονται σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Επικοινωνήστε με το προσωπικό μας για οποιαδήποτε απορία σας για την επιλογή της σκάλας που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.