Βάσεις Καλαθιών

Καθώς τα καλάθια, με ρόδες ή μη κατακλύζουν όλο και περισσότερα καταστήματα, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη της σωστής και τακτοποιημένης τοποθέτησής τους. Τη λύση έρχονται να δώσουν οι βάσεις καλαθιών.

ΥD-ZC2

Βάση αποθήκευσης καλαθιών χειρός 470X330X340mm

ΥD-ZC1

Βάση αποθήκευσης καλαθιών χειρός 470X350X350mm

Βάσεις για Καλάθια αγοράς

Πάνω στις βάσεις καλαθιών τοποθετούνται τα καλάθια με συγκεκριμένη σειρά ώστε από τη μία μεριά να δίνουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα και από την άλλη να διευκολύνουν τους πελάτες να τα πάρουν.

Στον κατάλογο της Raffex θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε βάσεις για καλάθια σε μικρό κόστος. Κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά με αντοχή και ανθεκτικότητα δίνουν τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης τοποθέτησης των καλαθιών.

Η λειτουργικότητά τους και ο εργονομικός τους σχεδιασμός επιτρέπουν την τοποθέτησή τους στην είσοδο του καταστήματος αλλά και μέσα στο κατάστημα ώστε να διευκολυνθούν οι πελάτες σας στα ψώνια.

Με μοντέρνο σχεδιασμό και καινοτόμο design όλες μας οι βάσεις έχουν εξαιρετικά χαμηλή τιμή προσφέροντας στους πελάτες μας την άριστη επιλογή ώστε να έχουν τα καλάθια τους οργανωμένα εύκολα και γρήγορα.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.