Ξύλινες Γόνδολες - Ξύλινες Κατασκευές

Οι γόνδολες κερδίζουν όλα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των πελατών μας. Τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα που έχουν, τα ξύλινα ράφια με το υψηλό design καθώς και η χαμηλή τιμή τους είναι κάποιοι από του λόγους που πλέον έχουν μπει δυναμικά στον εξοπλισμό των καταστημάτων.

Ενδεικτικές κατασκευές σε κάβες
GOA-01

Μήκος 100cm-βάθος 0,40cm και ενσωματώνεται σε όλα τα συστήματα γονδολών.

ΥD-S052

Ξύλινη επιτραπέζια ραφιέρα προβολής προϊόντων

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 1200 mm
Πλάτος: 1500 mm
Ύψος: 500 mm

YD-S051

Ξύλινη ραφιέρα με 4 προβολές προϊόντων

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 600 mm
Πλάτος: 600 mm
Ύψος: 1070 mm

YD-S049

Ξύλινη ραφιέρα με 4 προβολές προιόντων με κολώνες για επιλογή ρύθμισης των ραφιών

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 800 mm
Πλάτος: 800 mm
Ύψος: 1600 mm

YD-S048

Ξύλινη ραφιέρα με 5 ράφια με μεγάλο ύψος

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 850 mm
Πλάτος: 380 mm
Ύψος: 1530 mm

YD-S047

Ξύλινη ραφιέρα με 3 ράφια δυνατότητα επιλογής διαστάσεων

ΔΙΑΣΤΑΣΗ 1:
Μήκος: 1200 mm
Πλάτος: 900 mm
Ύψος: 1250 mm

 

ΔΙΑΣΤΑΣΗ 2:
Μήκος: 900 mm
Πλάτος: 600 mm
Ύψος: 1250 mm

 

ΔΙΑΣΤΑΣΗ 3:
Μήκος: 600 mm
Πλάτος: 300 mm
Ύψος: 1250 mm

YD-S046

Ξύλινη ραφιέρα με 4 ράφια

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μήκος: 1200 mm
Πλάτος: 600 mm
Ύψος: 1220 mm

YD-S045

Ξύλινη ραφιέρα προβολής προιόντων

ΥD-S050

Ξύλινος παγκος ταμείου

Ξύλινες Γόνδολες Πολυτελείας, Συνθέσεις

Η Raffex σας παρουσιάζει στον κατάλογό της μια σειρά από γόνδολες πολυτελείας της κατηγορίας ξύλινων ραφιών. Οι γόνδολες αυτές είναι κατασκευασμένες από ανώτερης ποιότητας υλικά με υψηλό design και θα τις βρείτε σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Η συνεχής έρευνα στον τομέα του επαγγελματικού εξοπλισμού, τα ταξίδια στο εξωτερικό καθώς και το πάθος μας για τον επαγγελματικό εξοπλισμό μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακές γόνδολες πολυτελείας και ξύλινες συνθέσεις οικονομικά. Κατασκευασμένες από διάφορα υλικά άριστης ποιότητας και σχεδιασμένες σε γραμμές υψηλού design θα βρείτε τις γόνδολες σε ξύλο, γυαλί και πλαστικό καθώς και σε διάφορα χρώματα.

Κάποια από τα πλεονεκτήματα που έχουν οι γόνδολες είναι το πρωτοποριακός τρόπος που παρουσιάζουν τα προϊόντα ενώ παράλληλα επιτρέπουν την αποθήκευση αρκετών τεμαχίων πάνω σε στιβαρά ξύλινα ράφια. Τοποθετημένα στο κέντρο του καταστήματος εκμεταλλεύονται με καλαίσθητο τρόπο τον ελεύθερο χώρο που υπάρχει ενώ ταυτόχρονα προσελκύουν το βλέμμα του πελάτη πάνω τους επιτρέποντας έτσι τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε επίσης πολυτελή ξύλινα ράφια και και ξεχωριστές ξύλινες συνθέσεις, οι οποίες είναι εξαιρετικά λειτουργικές και καλαίσθητες όντας κατάλληλες για μια σειρά από καταστήματα όπως βιβλιοπωλεία, σούπερ μάρκετ, καταστήματα με υπόδησης ή ένδυσης, καταστήματα με λευκά και οικιακά είδη, καταστήματα με ηλεκτρικά είδη και πολλά άλλα.

Οι ξύλινες συνθέσεις μας προσφέρουν εργονομία και δίνουν μια διαφορετική νότα στο σύνολο του καταστήματος. Συνδυάστε τη χρησιμότητα μιας γόνδολας με έναν καναπέ και δημιουργήστε ένα σημείο ξεκούρασης στο κατάστημά σας χωρίς να χάνετε χώρο ή δοκιμάστε μια ξύλινη σύνθεση γόνδολας με slat πάνελ για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στη διακόσμηση.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε καταστήματα με υψηλό design τα οποία θα έχουν μια επιτυχημένη εμπορική πορεία. Οι γόνδολες πολυτελείας καθώς και οι ξύλινες συνθέσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να “παίξουμε” δημιουργώντας καταστήματα με ξεκάθαρη εμπορική ταυτότητα και ξεχωριστό ύφος.

Η ποιότητα στα συγκεκριμένα ξύλινα ράφια, οι χαμηλές τιμές και η πρωτοποριακή σχεδίαση αποτελούν βασικά συστατικά της επιτυχίας που έχουν οι γόνδολες πολυτελείας. Ο συνδυασμός όλων των χαρακτηριστικών τους με τις γνώσεις της ομάδας μας προσφέρει δημιουργίες και καινοτόμες ιδέες με καλαισθησία.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.