Εξοπλισμός Καταστημάτων

Η Raffex δραστηριοποιείται στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων προσφέροντας τα προϊόντα της σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Χάρη στις διεθνής συνεργασίες που έχει η εταιρεία μας με μεγάλους κατασκευαστές επαγγελματικού εξοπλισμού έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κατάλογο εξαιρετικά οικονομικό.

Ανθεκτικές και στιβαρές επιτοίχιες βέργες
Βραχίονες με υλικά ποιότητας και αντοχής
Ράφια από γυαλί και ξύλο, υψηλής αισθητικής
Πλάτες slat, ευελιξία προβολής, εργαλείο προώθησης
Σταντ ένδυσης σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων
Σταντ - Κρεμάστρες ρούχων με πολυχρηστικό σχεδιασμό
Ανθεκτικά και κομψά τραπέζια προβολής για ανανέωση του καταστήματος

Εξοπλισμός Καταστημάτων με λειτουργικότητα και ανθεκτικότητα

Ο εξοπλισμός καταστημάτων που διαθέτουμε είναι κατασκευασμένος από υλικά ποιότητας τα οποία προσφέρουν αντοχή και ανθεκτικότητα ενώ σχεδιαστικά ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Επιπρόσθετα δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην λειτουργικότητα των προϊόντων μας ώστε πελάτες και προσωπικό να απολαμβάνουν μια ξεχωριστή εμπειρία στο κατάστημά σας.

Ο άριστης ποιότητας εξοπλισμός καταστημάτων μας σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον τομέα της διαμόρφωσης του εσωτερικού χώρου, δημιουργούν ολοκληρωμένα καταστήματα υψηλής αισθητικής τα οποία διαθέτουν τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα κάνοντας την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει.

Ανάμεσα στον εξοπλισμό που προσφέρουμε θα βρείτε με μικρό κόστος τα παρακάτω:

σταντ κρέμασης ρούχων

σταντ ένδυσης

επιτοίχιες βέργες

μπάρες

διάφορα αξεσουάρ

βραχίονες

κολώνες και στηρίγματα

ξύλινα και γυάλινα ράφια

πλάτες slat

τραπέζια προβολής

Κάθε κομμάτι του εξοπλισμού μας για καταστήματα έχει επιλεγεί προσεκτικά από το έμπειρο προσωπικό μας και τηρεί τις προδιαγραφές ποιότητας που έχουμε θέσει ως επιχείρηση. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξοπλισμό καταστημάτων σε φιλικές τιμές στους πελάτες μας ο οποίος όμως δεν θα υπολείπεται στην ποιότητα.

Εξοπλισμός καταστημάτων της εταιρείας μας είναι διαθέσιμος άμεσα και θα τον βρείτε σε μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα ώστε να δώσουμε στο κατάστημά σας το ύφος που εσείς θέλετε. Επιλέξτε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια και δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που εσείς επιθυμείτε για το κατάστημά σας.

Η εταιρεία μας κινείται πάντα με σεβασμό προς τους πελάτες της για αυτό και προσφέρει εξοπλισμό καταστημάτων ποιότητας σε οικονομικές τιμές. Χάρη στα συνεχόμενα ταξίδια μας στο εξωτερικό τα οποία έχουν σαν στόχο την αναζήτηση νέων προϊόντων ώστε να ακολουθήσουμε τις παγκόσμιες τάσεις στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε σταθερές συνεργασίες με μεγάλους κατασκευαστές και προμηθευτές του εξωτερικού.

Η εταιρεία μας διακρίνεται για το αίσθημα ευθύνης που φέρει προς του πελάτες της προμηθεύοντάς τους με εξοπλισμό ποιότητας για τις επιχειρήσεις τους. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και σημασία στο design, την εργονομία αλλά και την ποιότητα των προϊόντων μας έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο κατάλογο εξοπλισμού καταστημάτων.

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.