Καταστήματα παιχνιδιών

Η Raffex δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού προσφέροντας έπιπλα ποιότητας για καταστήματα με παιχνίδια και βιβλιοπωλεία. Η εταιρεία μας έχει καταφέρει να συνδυάσει υψηλή αντοχή, αξεπέραστο στυλ και χαμηλές τιμές στο επαγγελματικό της εξοπλισμό.

Εξοπλισμός για Καταστήματα παιχνιδιών

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ράφια – Εξοπλισμοί για κατάστημα Παιχνιδιών

Ο εξοπλισμός ενός καταστήματος για παιχνίδια πρέπει να διακρίνεται για την αντοχή του ενώ παράλληλα να προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε κάθε παιχνίδι στους πελάτες σας. Σημαντικό ρόλο παίζει ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η προώθηση των προϊόντων, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται στον καταναλωτή για αυτό τα έπιπλα είναι σε λιτές και απέριττες γραμμές ώστε να αναδεικνύουν τα παιχνίδια ή τα βιβλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σήμερα τα παιδιά έχουν όλο και περισσότερες ανάγκες για παιχνίδια με αποτέλεσμα τα καταστήματα παιχνιδιών αλλά και τα βιβλιοπωλεία να προσθέτουν όλο και περισσότερα προϊόντα στη γκάμα τους. Κάτι τέτοιο έχει οδηγήσει σε μια ραγδαία άνοδο και ανάπτυξη αυτών των καταστημάτων και την ανάγκη για τον εκσυγχρονισμό τους.

Τα καταστήματα παιχνιδιών διαθέτουν μια πλούσια γκάμα από προϊόντα όπως επιτραπέζια παιχνίδια, παζλ, παιχνίδια γνώσεων, σχολικά, βιβλία, χαρτικά, αποκριάτικα, χριστουγεννιάτικα, πασχαλινά, καλοκαιρινά και πολλά άλλα τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών.

Τα έπιπλα της εταιρείας μας διακρίνονται για το μικρό τους κόστος αλλά και για τη λειτουργικότητα που προσφέρουν σε πελάτες αλλά και προσωπικό. Για τα καταστήματα παιχνιδιών  διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από έπιπλα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, μοντέρνες γραμμές και μια πληθώρα υλικών. Επιπλέον για τους χώρους της αποθήκης διαθέτουμε έπιπλα τα οποία διακρίνονται για την εργονομία και την ανθεκτικότητά τους.

Ράφια

Η εταιρεία μας διαθέτει επιτοίχια ράφια τα οποία προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιχνίδια, στόχος τους είναι να προσφέρουν μέγιστη προβολή των προϊόντων ενώ ταυτόχρονα να υπάρχει αρκετός χώρος για την τοποθέτηση περισσοτέρων κομματιών.

Γόνδολες

Οι γόνδολες αποτελούν τον ιδανικό τρόπο προβολής των προϊόντων μέσα στο χώρο του καταστήματος και εκμεταλλεύονται με καλαίσθητο τρόπο στο έπακρο κάθε σπιθαμή του μαγαζιού σας.

Πλάτες slat

Οι πλάτες slat είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να τοποθετήσετε μικρά αντικείμενα με τρόπο τέτοιον ώστε οι πελάτες να μπορούν να τα επεξεργαστούν και να τα προτιμήσουν. Φτιαγμένες από ανθεκτικά υλικά είναι πολυμορφικές και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν κάθε στιγμή.

Βιβλιοθήκες

Ένας καλό τρόπος για να γίνει η προβολή των βιβλίων αλλά και των παζλ ή άλλων παιχνιδιών που υπάρχουν σε ένα κατάστημα με παιχνίδια είναι τα ράφια τύπου βιβλιοθήκες. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται στο μέγιστο η χωρητικότητα του καταστήματος και εκμεταλλεύεστε στο έπακρο το χώρο σε κάθε ράφι.

Σταντ κρέμασης ρούχων

Πλέον στα καταστήματα με παιχνίδια υπάρχουν και διάφορα αποκριάτικα είδη και στολές οι οποίες για να προβληθούν χρειάζονται το κατάλληλο έπιπλο. Εμείς σας προτείνουμε μια σειρά από σταντ πάνω στα οποία γίνεται η προβολή των ρούχων και τα οποία μετά το τέλος της σεζόν μπορείτε να τα αποθηκεύσετε εύκολα.

Καλάθια – Καρότσια

Η ύπαρξη καλαθιών ή και καλαθιών με ρόδες διευκολύνει κατά πολύ την αγορά των προϊόντων σε μεγάλα πολυκατάστημα με παιχνίδια. Τα καλάθια μας είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά ενώ αποθηκεύονται σε βάσεις οι οποίες εναρμονίζονται με τον χώρο του καταστήματος.

Έπιπλα αποθήκης

Για την αποθήκη σας διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα αντοχής τα οποία επιτρέπουν την αποθήκευση προϊόντων μεγάλου βάρους με ασφάλεια. Επιπλέον θα τα βρείτε σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια της ανακαίνισης ενός παλαιού καταστήματος με παιχνίδια ή της εκ αρχής δημιουργίας του. Αφού αποτυπώσουμε τον χώρο προχωράμε στη σωστή του διαρρύθμιση και την επιλογή των επίπλων που θα εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Η Raffex δημιουργεί καινοτόμες λύσεις για καταστήματα παιχνιδιών δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα, το μοντέρνο design και τις οικονομικές τιμές. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα δεν θα αφήσει τους πελάτες σας αδιάφορους.

Εμπιστευτείτε μας για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας. Τα επαγγελματικά μας ράφια συνδυάζουν την εργονομία μαζί με την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και κυρίως το χαμηλό κόστος!
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.