Λευκά είδη

Η ομάδα της Raffex με πολυετή εμπειρία στον χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων και έχοντας μια σειρά από μεγάλες συνεργασίες στο εξωτερικό και την Ελλάδα δημιουργεί λειτουργικούς και εύχρηστους χώρους για τους πελάτες της σε οικονομικές τιμές.

Εξοπλισμός για Λευκά είδη

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ράφια - Εξοπλισμοί για Καταστήματα λευκών ειδών

Τα έπιπλά μας διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους, τις λιτές γραμμές και το χαμηλό τους κόστος. Συνεργαζόμαστε με επώνυμες εταιρείες στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων προμηθεύοντάς σας με επαγγελματικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας και μεγάλης αντοχής για καταστήματα με λευκά είδη.

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια που είναι απαραίτητα για τον εξοπλισμό και τη δημιουργία ενός καταστήματος με λευκά είδη. Αρχικά γίνεται η μελέτη και η αποτύπωση του χώρου του καταστήματος. Στη συνέχεια προχωράμε στο σχεδιασμό και τη δημιουργία των επιμέρους χώρων και τέλος γίνεται η τοποθέτηση του εξοπλισμού. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός άνετου, προσιτού και εύχρηστου χώρου για τους πελάτες σας.

Ο εξοπλισμός ενός καταστήματος με λευκά είδη παρουσιάζει τις δικές του ιδιαιτερότητες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή ο τρόπος που θα γίνει η παρουσίαση και τη ταξινόμηση των προϊόντων χωρίς να θυσιάσουμε την αισθητική. Σε ένα κατάστημα με λευκά είδη θέλουμε ο πελάτης μας να έχει μια σχετική αυτονομία και να μπορεί ο ίδιος να κοιτάξει με ευκολία κάποια προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να απασχολήσει το προσωπικό μας.

Τα έπιπλά μας εντυπωσιάζουν με την κομψή αισθητική τους και την αξεπέραστη ποιότητα καθώς παρουσιάζουν τα λευκά είδη με ιδιαίτερο τρόπο. Τα έπιπλά μας είναι κατασκευασμένα από μια μεγάλη γκάμα υλικών και θα τα βρείτε σε διάφορα χρώματα. Για ένα κατάστημα με λευκά είδη επιλέγουμε απλές και λιτές γραμμές σε ανοιχτόχρωμους χρωματισμούς κάτι που επιτρέπει την καλύτερη προβολή των προϊόντων μας. Στόχος μας είναι ο πελάτης να έχει άμεση οπτική επαφή με το μεγαλύτερο δυνατό όγκο του εμπορεύματός μας ώστε να ενδιαφερθεί να τον δει από κοντά.

Εκτός από την σωστή τοποθέτηση των προϊόντων και του εξοπλισμού στο κατάστημα λευκών ειδών σημαντικό ρόλο παίζει και η τελική αισθητική του χώρου η οποία πρέπει να συνδυάζει κατάλληλο φωτισμό με προσεγμένο decor. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και δημιουργούν ένα σύνολο το οποίο αποτελεί την εταιρική ταυτότητα του καταστήματος.

Επιτοίχια ράφια

Με υψηλή αισθητική τα επιτοίχια ράφια μας είναι ανθεκτικά και λειτουργικά επιτρέποντας την άριστη προβολή των προϊόντων. Μπορεί να βάλετε σε αυτά σετ από σεντόνια σε διάφορους χρωματισμούς δημιουργώντας έτσι ένα ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα για τον πελάτη. Θα τα βρείτε σε διάφορα ύψη έτσι ώστε να μπορείτε να το τοποθετείτε σε αυτά παπλώματα, κουβέρτες ή κουβερλί.

Πάγκοι

Οι πάγκοι αποτελούν το ένα ευδιάκριτο χώρισμα μεταξύ του χώρου όπου ο πελάτης έχει πρόσβαση και αυτού που ανήκει στη δικαιοδοσία του προσωπικού. Πάνω σε ένα πάγκο γίνεται η επίδειξη του προϊόντος στον πελάτη και του επιτρέπει να δει καλύτερα το προϊόν που έχει επιλέξει. Για το λόγο αυτό οι πάγκοι ενσωματώνονται με τρόπο διακριτικό μέσα στο τελικό design του καταστήματος με λευκά είδη.

Καλάθια

Τα καλάθια αποτελούν έναν εύκολο και απλό τρόπο για να προβάλλεται προϊόντα που ο πελάτης θα επιλέξει μόνος τους εύκολα όπως πετσέτες, μαξιλάρια ή κουβέρτες φλις. Επίσης σε αυτά μπορείτε να βάλετε εκ πτωτικά προϊόντα ή προσφορές. Είναι ένας εύκολος και στυλάτος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το χώρο του καταστήματος.

Η ολική προσέγγιση που προσφέρει η Raffex για το κατάστημα λευκών ειδών βασίζεται στην οργάνωση και τακτοποίηση των προϊόντων σε κατηγορίες (παιδικά, βρεφικά, κρεβατοκάμαρας, κουρτίνες) ενώ η καθαρότητα των γραμμών της διακόσμησης προσανατολίζει και κατευθύνει τον πελάτη.

Εμπιστευτείτε μας για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας. Τα επαγγελματικά μας ράφια συνδυάζουν την εργονομία μαζί με την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και κυρίως το χαμηλό κόστος!
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.