Αρτοποιεία

Με πολυετή δράση στο χώρο του εξοπλισμού καταστημάτων η Raffex προσφέρει ποιοτικά έπιπλα σε μοντέρνες γραμμές και εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Δραστηριοποιούμαστε στον επαγγελματικό εξοπλισμό αρτοποιείων και πρατηρίων άρτου προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και έπιπλα αντοχής.

Εξοπλισμός για Αρτοποιεία

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Ράφια εξοπλισμοί αρτοποιείου

Ο χώρος ενός μοντέρνου αρτοποιείου έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια. Πλέον σε ένα σύγχρονο αρτοποιείο υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία όχι μόνο από ψωμιά αλλά και διάφορα snack κρύα ή ζεστά, γλυκά ψυγείου, παγωτά, χυμούς, γαλακτοκομικά προϊόντα, κουλουράκια αλμυρά ή γλυκά και πολλά άλλα.

Η τοποθέτηση των προϊόντων στο χώρο του φούρνου πρέπει να γίνει με ελκυστικό τρόπο ώστε οι πελάτες να μπορούν να τα απολαύσουν αρχικά οπτικά και στη συνέχεια γευστικά.  Επιπλέον τα έπιπλα πρέπει να είναι λειτουργικά ώστε οι εξυπηρέτηση των πελατών να γίνεται γρήγορα και το προσωπικό μας να μη χάνει χρόνο σε ώρες αιχμής.

Η εξειδικευμένη σειρά από έπιπλα αρτοποιείου που σας προτείνει η Raffex ξεχωρίζει για τις μοντέρνες γραμμές της, το σύγχρονο design καθώς και το μικρό κόστος. Παράλληλα τα έπιπλά μας προσφέρουν εργονομία και λειτουργικότητα ενώ δεν υπολείπονται σε ανθεκτικότητα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο φιλικό προς τους πελάτες και τους υπαλλήλους  ώστε το αρτοποιείο να έχει σίγουρη επιτυχία.

Αρτοθήκες

Οι αρτοθήκες μας είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να προβάλλεται τα ψωμιά του φούρνου σας. Σε λιτές γραμμές προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στο προσωπικό ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν το προϊόν στον πελάτη. Ανθεκτικές και οικονομικές σίγουρα θα σας κερδίσουν.

Κουλουροθήκες

Οι κουλουριέρες μας σχεδιασμένες με έμφαση στην λεπτομέρεια προβάλλουν τα προϊόντα σας με άριστο τρόπο. Κουλουράκια, βουτήματα, μπισκότα και ότι άλλο χρειάζεται τοποθετούνται και παρουσιάζονται στους πελάτες σας.

Ραφιέρες

Οι ραφιέρες μας ξεχωρίζουν για το μοντέρνο στυλ τους και την αντοχή τους. Τοποθετούνται στους τοίχους και εκμεταλλεύονται στο έπακρο κάθε κενό χώρο του καταστήματος προσφέροντας ένα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

Βιτρίνες συντήρησης

Κρύα σνακ τα οποία χρειάζονται ψυγείο όπως τα σάντουιτς τοποθετούνται μέσα στις βιτρίνες με ψύξη. Οικονομικές στην κατανάλωση ρεύματος και εργονομικές προσφέρουν έκθεση των προϊόντων με εύκολο και δελεαστικό τρόπο. Επίσης είναι το ιδανικό μέρος για να παρουσιάσετε στους πελάτες σας γλυκά, πάστες και τούρτες.

Θερμαινόμενες βιτρίνες

Κάποια από τα προϊόντα ενός αρτοποιείου όπως τυρόπιτες, κρουασάν, πίτες κ.α. πρέπει να μένουν ζεστά. Οι τυροπιτιέρες μας λειτουργούν με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος και άριστη θέρμανση για να διατηρήσουν τα προϊόντα σας φρέσκα και λαχταριστά

Βιτρίνες κατάψυξης

Παγωτά, παγωτίνια και ότι άλλο χρειάζεται κατάψυξη βρίσκει τη θέση του στις μοντέρνες και οικονομικές βιτρίνες μας. Μας άψογη παρουσίαση στο καταναλωτικό κοινό και σύγχρονο desing σίγουρα θα προσελκύσει τους πελάτες σας.

Ταμείο – Πάγκος

Ο πάγκος αποτελεί το κεντρικό σημείο ενός φούρνου, είναι το στοιχείο επικοινωνίας του πελάτη με το προσωπικό. Σε λιτές και απέριττες γραμμές προσφέρει εργονομία και εύκολη εξυπηρέτηση σε χαμηλή τιμή.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλα τα στάδια του εξοπλισμού ενός νέου αρτοποιείου ή της ανακαίνισης ενός παλαιού. Προχωράμε βήμα βήμα ξεκινώντας με την αποτύπωση και τον σχεδιασμό του χώρου. Στη συνέχεια γίνεται η τοποθέτηση του εξοπλισμού με τη γνώση και την εμπειρία του προσωπικού μας πάντα σε οικονομικές τιμές.

Σήμερα οι φούρνοι και τα πρατήρια άρτου παρουσιάζουν μια μεγάλη άνοδο χάρη στις πολυσύνθετες υπηρεσίες που προσφέρουν. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας έχουν στρέψει στο έτοιμο φαγητό και σίγουρα η θέση του αρτοποιείου σε αυτή την αγορά είναι σημαντική. Ένας φούρνος με τον μοντέρνο και σύγχρονο εξοπλισμό της Raffex αποτελεί μια γερή βάση για μια υγιή επιχείρηση.

Εμπιστευτείτε μας για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας. Τα επαγγελματικά μας ράφια συνδυάζουν την εργονομία μαζί με την αξιοπιστία, την υψηλή αισθητική και κυρίως το χαμηλό κόστος!
Raffex

Πολιτική ιδιωτικότητας

Στον ιστότοπο αυτό χρησιμοποιούμε cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, αποκλειστικά για την διευκόλυνση της πλοήγησης των χρηστών. Συνεχίζοντας, θεωρούμε ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Cookies και την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων του ιστότοπου.